Allmänt

Närproducerad julklapp.. :-)

julklapp1

 

Hej hej därute i snön alla!

 

Nu börjar det dra ihop sig till att åka iväg för vår del. Jag ska snart packa ner julmatsresterna och så ska vi åka hem till kompisarna. Men en sak som inte får hänga med i dag är den här spännande julklappen som Håkan fick av chefen på F7. 😀 Förutom en påse med hemlagad chokladfudge som vi redan ätit upp..haha, så låg där en påse med hembakat knäckebröd, marmelad och glögg.

 

julklapp2

 

Allt kommer ifrån Gårdsbutiken på Närebo utanför Lidköping. Såna där gårdsproducerade produkter tycker jag är så himla mysigt att botanisera ibland, och det ska bli jättespännande att prova de här sakerna. 😀

 

Men nu måste jag skynda mig om jag ska hinna bli klar tills vi ska åka.

Ha en fortsatt fin dag alla och på återseende i eftermiddag!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. Åh, sånna julklappar är alltid välkomna 🙂 Ha en riktigt mysig kväll !

Kommentarer är stängda.