Allmänt Blommor & växter Inredningsprylar

Blommande eternell och ett par inköp från idag..

eternell1

 

Det händer saker när solen tittar fram. Blomma nr 2 bland mina egna plantor har slagit ut. 😛 En liten rosa roseneternell. 😀

Visst är det helt otroligt!?! Två blommor i hela den där djungeln. *skratt*

 

Jag sitter och slökikar på ”CSI Miami” på 5:an och har samtidigt suttit halva kvällen i telefon med familjemedlemmar. *s* Det är mycket pyssel inför helgen. För på lördag är det storkalas ute hos min syster och svåger. 😀 Min systerson Hugo fyller år, och vi ska dit ut allesammans. Det blir en riktig heldag, eller dygn snarare, med mat, ridning, systersnack och annat kul. Det ska bli helt underbart att äntligen komma ut och hälsa på dem. =))

 

Ikväll händer det nog inte mycket mer här hemma. Jag har fått gjort lite grafikprylar till syrrans hemsida, och skrivit ut lite visitkort. Men annars är det bara slappa i soffan som gäller. Det är skönt det också ibland. 🙂

Men jag köpte ju ett par saker idag som jag nämnde i förra inlägget.

 

fynd12

 

Den här ursöta lilla hängaren i vitt smide hittade jag på Indiska. Jag ångrade att jag inte köpte ett par till på en gång, för dels är dom både fina och praktiska, och dels kostade dom bara 29:- styck. Ett superfynd! 😀 Jag tänkte bland annat försöka knåpa ihop ett litet ståltrådshjärta med pärlor att hänga på en av krokarna. Det tror jag kan bli fint. 🙂

 

fynd22

 

Det andra lilla inköpet idag var de här söta servetterna med ett sommarbukettsmotiv, och dem hittade jag på Åhléns, 19:- för ett 50-pack. Jag tyckte dom blev så fina i min älskade servetthållare som jag köpte på Design and Countryhouse när jag var där nu i sommar. Jag har lite mani på servetter tror jag. *s* Jag kan inte låta bli att lagra upp i skåpet om jag ramlar över några fina. 😀

Idag blev det dock bara dessa, men dem är jag i stället supernöjd med. Härligt somriga! =))

 

Nu ska jag luta mig tillbaka i soffan en stund, mumsa i mig lite chips och titta på ”Fringe” på 5:an. I allafall en stund, få se om jag orkar kika klart på det, eller om jag lägger mig tidigt.

 

Ha en mysig kväll alla, och sov så gott när det är dags.

På återseende i morgon!

 

 

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(4) kommentarer

 1. Saknar dig vännen<3

 2. Så vacker den eternellblomman är!

 3. Oh vilka fina servetter:) Och så billiga:O:D
  Hihi vi har också supermkt servetter;) Det finns ju så många fina:)
  Har du provat att använda servetter till decoupage?=) Jag gjorde ett smyckesskrin i trä till mamma i julklapp med servetter som dekoupage:D Superroligt, superfint och supersvårt!;) Hihi, nej men det var svårt för att det var så lätt att ha sönder servetten när man hade på limmet. Annars var det inte så svårt:) Och du är ju rena pysselproffset så för dig är det säkert inga problem:)
  Kramkram<3

 4. Cherlindrea säger:

  Bompestjej: Här hade vi lite frågor också. 🙂 Jag svarar inte på alla kommentarer, för många har jag redan nämnt i inlägg hos dig, så det skulle bara bli upprepningar. *skratt*
  Men så roligt att du också tycker om servetter. Min samling har minskat lite nu, för jag använder ju dem också, och har dem ofta i stället för assietter när det kommer fikabesök. (Mindre disk…haha!) Men jag har börjat samla på mig lite nya nu, och de här sista med blombuketten älskar jag. Såå somriga! 😀
  Jag har aldrig provat decoupage, men jag har verkligen varit sugen på det hur länge som helst! Jag har funderat på att prova på någon träbricka eller liknande först och om det blir bra kanske göra något motiv på någon möbel sedan. Det ser ju så himla fint ut när andra har gjort det. 😛 Men jag har hört från andra också att det är lite pilligt med de där tunna servetterna, så jag kan tänka mig att man måste ha ett himla tålamod. =))

  Kramizar!

Kommentarer är stängda.