Allmänt

Bildbomb från Karlskronamiddagen i söndags.. :-D

ronnebybild11

Sista kvällen i Blekinge bjöd Niklas och Linda på middag hemma i sin mysiga lägenhet, och självklart stod Mina i centrum. 😀 Tillsammans med vovvarna som det brukar vara. 😉 Bubben var så duktig och ställde upp som fotomodell på de här söta porträttbilderna även om han till slut slängde en frågande, halvt desperat blick på matte Linda. Hur mycket ska man behöva stå ut med liksom?? *s*

blekingemiddag2

Loxy hade placerat sig i Dicks knä och satt där och tiggde kel och middag. 😉 Han gör ingen större hemlighet av vad han är ute efter precis… *s*

blekingemiddag7

blekingemiddag5

 

Det är som sagt en supermysig lägenhet och inredd så himla personligt. Kolla in bardisken här på bilden. Den är hemmabyggd, men inköpt av Niklas och Linda, och helt perfekt att dela av vardagsrummet med. Nu när vi var så många på middagen kunde vi lätt dela upp oss, så några satt vid bordet och några vid bardisken. Håkan pratade faktiskt om att göra något liknande i bilen på vägen hem och inte mig emot. Jag tycker den är ursnygg, och skulle gärna haft en likadan eller liknande, perfekt att använda som serveringsdisk när man är många eller har mycket rätter. Bland annat.

 

 

 

blekingemiddag6

 

 

Bardisken från andra hållet. Jag tycker verkligen om den här enkla rena stilen, men jag funderar på hur den skulle kunna se ut vit? Vi har ju bara vita möbler i vardagsrummet, så skulle vi ha något liknande själva skulle ju vitt passa bäst in förstås. Det gäller bara att det inte ser ut som en receptionsdisk, vilket jag kan tycka känns lite som en risk om man vitmålar en bardisk i den  här stilen. 😉

 

 

 

 

 

blekingemiddag3

 

 

Lite mer interiör. En ljuvligt vacker öppen spis i vardagsrummet. Vilken mysfaktor har inte en sån liksom! 😀 Lite svårt att installera i den typen av lägenhet som vi är ute efter, men de nya skorstensfria spisarna finns ju numera i mängder av fina varianter, bland annat den här stilen, och en skorstensfri spis står högt upp på min önskelista.

 

 

 

 

 

 

blekingemiddag8

 

Nog med inredningssnack. 😉 Efter en tokgod middag bestående av köttfärspaj, sallad och vitlöksbröd plockades Buzz-spelet fram. 😀
Håkan och jag spelade det för första gången när vi var i Blekinge sist, och bortsett ifrån att jag höll på att krypa ur mig själv av stress..haha..så var det något av det roligaste jag har gjort! 😛 Nu körde några en omgång och resten hade lika roligt genom att titta på, komma med kommentarer och studera frusterade spelare. *skratt* Vi måste bara köpa det här spelet, det är ju hur kul som helst! Jag vet bara inte säkert, men jag tror att det bara finns till Playstation, så det blir en hel del inköp bara för ett spel i såfall. *s* Har ni inte hört talas om det innan så kan ni läsa mer om det
här.

blekingemiddag4

Loxy och Bubben höll förstås koll på köket och väntade på nedramlade matrester. Det fanns faktiskt en vovve till i sällskapet, men för att undvika totalt kaos i lägenheten så fick hon inte följa med upp den här kvällen. Men jag följde med ut och träffade henne senare för jag var så otroligt nyfiken på denna hund som jag hört så mycket om.
Ninja är en 1 1/2 år gammal schäfertik och jag måste säga att hon var en av de vackraste schäfrar jag har sett på mycket länge. Jag skulle nog dock ha gissat på att hon var bra mycket yngre om jag inte vetat, för hon var otroligt sprallig och energisk. 😀 Men efter första smällpussen så satt hon fint och jag fick hälsa på henne och ge henne lite levergodis som hon tog så försiktigt. Hon är en äkta bruksschäfer, det kan man verkligen inte ta miste på. Här fanns inga sönderavlade, liggande bakhasor som man nästan alltid ser på utställningsschäfrar idag, utan fina linjer och ren fin gång, något som uppfödaren också satsar på, fick jag veta. Det är verkligen glädjande att se att det finns så sunda schäfrar kvar, och att det finns uppfödare som jobbar för att avla bort de nya sjuka idealen.
Tyvärr var jag alldeles för trött så sent på kvällen, och alldeles för upptagen av att hälsa på Ninja för att ens tänka på att jag faktiskt hade en kamera i väskan. Typiskt mig! Men det kommer säkert fler tillfällen.

 

blekingemiddag1

Sist ut för den här gången blir en bild på Mina såklart. 😀

Ja, man kan ju undra vad hon pysslar med. *s* Faktum är att hon har fått syn på sina skor. Hon är nämligen helt
fascinerad av rött och allt som är rött fångar hennes uppmärksamhet direkt. Här är det alltså de egna skorna som
helt plötsligt hamnade i hennes blickfång. 😛

 

Det var allt för den här gången. Tusen tack alla ni därnere för en jättemysig helg! Hoppas vi ses snart igen,
men om inte förr så i allafall i Härnösand i sommar, när lilltösen ska döpas. 🙂

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

 1. Hej sötnosar! Tack för alla fina kommentarer! Jag har haft samma läge senaste dagarna, snabbläst men inte hunnit kommentera 🙂 Har jobbat över helgen men är nu ledig några dagar och ska ta igen lite datortid jag med 🙂 Nu har jag iaf frossat i bildbomben 😉 Ni verkar ha haft en underbar helg! Finns det något bättre än bilder på söta hundar så måste det vara bilder på söta hundar OCH söt bebis 😀 Antar att det ändå är skönt att vara hemma igen, trots sämre väder. Vi hörs snart igen! Se till att gå loss på Puppy angel 09 så länge! 😀
  Kramar i massor!

 2. Cherlindrea säger:

  Emma: Hej söta du! Vad skönt att vara ledig ett tag. Det är ju inte klokt vad mycket man hamnar efter på bara några få dagar. Det tar ju hur lång tid som helst att komma ikapp. Man vill ju gärna få ut något av det också, inte bara rasa igenom alla inlägg liksom. *s*

  Vi hade en jättemysig resa i allafall. Jätteskönt att komma iväg en sväng och underbart väder där nere i Sveriges Trädgård. 🙂 Men visst är det alltid skönt att komma hem till egna hemmet igen, hur trevligt det än är.
  Jag ska kolla igenom PA nya katalog så fort jag hinner – om jag vågar… *skratt*
  Ha det så jättegott så hörs vi!

  Kramar om!

Kommentarer är stängda.