Allmänt

Aktivitets-flaska… ;-)

aktivitetsflaska1

Nu har vi vilat en stund, ätit middag och varit ute på Loxypromenad. 🙂 Den sistnämnda är fortfarande helt slut efter sin kamp med godisflaskan tidigare idag. *skratt* Jag passade på att gömma den när han låg och sov, annars hade han nog kämpat med den än. 😉

Det har varit en väldigt lugn dag idag, med det är också helt medvetet. Jag har inte orkat så mycket efter att knappt ha sovit i natt. Det är bara att hoppas på kommande natt. Men innan dess ska vi kika lite på vad tv har att erbjuda i kväll, och själv kommer jag väl sitta med laptopen i knät och fortsätta med mitt arbete med bloggflytten. Min lilla Gizmo är inte riktigt kry heller, så jag ägnar mycket tid åt att hålla ett öga på honom också, så det inte är något allvarligt.

Ni får ha en fin kväll alla, vad ni nu ska hitta på. Nu ska jag kolla igenom tv-tablån. 🙂

aktivitetsflaska2

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...