Allmänt

Mässinköpen!

masskopen1

Det blev som sagt inte så mycket shopping på mässan i lördags, speciellt inga kläder, eftersom jag har så mycket nytt som jag knappt hunnit använda på Loxy ännu. Sen måste jag väl erkänna att jag tittade lite med tanken att hittar jag något så…. smiley Men det gjorde jag faktiskt inte. Jag är nog lite bortskämd med de där favoritmärkena jag har skaffat mig, Pinkaholic bland annat, så jag tyckte inte att det var så mycket som föll mig i smaken. Men däremot fanns det en hel del annat fint att titta på, bäddar, leksaker, massa Nina Ottosson-spel och mängder med gott till vovvarna m.m.

Jag fastnade en bra stund bland shampon, sprayer, öronrenser, salvor, crémer och liknande, men jag kände mig för stressad för att stå och välja ut något sånt i den röran som var på mässan. Det gör jag hellre i lugn och ro hemma. Så för min del blev det ett nytt flexikoppel, ett likadant som vi redan har fast ett rosa den här gången. smiley En visselpipa, som jag har tänkt skaffa hur länge som helst för Loxy’s inkallningsträning, fick jag äntligen köpt, ett par ursöta pälsspännen med blå rosetter till mammas pudel Elliot, grisöron till Loxy och det roligaste av allt (upptäckte jag idag… *s*) – en aktiveringsleksak i form av en flaska i hårdplast med ett tuggrep och gummitugg längst upp, och så skruvar man ur botten och lägger i godisar. I botten finns även små lufthål så att hunden kan känna doften av godiset, plus att han ser det igenom den genomskinliga plasten. Sen gäller det för vovven att, med hjälp av tassar och tänder, vända på flaskan och trycka in repet en bit så att godisbitarna kan komma ut genom flaskhalsen och ut genom den lila gummituggisen. Lite svårt att förklara, och Loxy hade påtagliga problem i början eftersom jag visade honom när jag lade i godiset. Så han skulle till varje pris ha upp flaskan i botten. *s* Men till slut förstod han grejen med det hela, och har kämpat med den här flaskan i över 1 1/2 timme här nu! smiley Snacka om enveten! Jag har tagit lite foton på hans kamp, men jag har inte lagt över dem i datorn ännu, så dom kommer lite senare. 😉

Nu är han i allafall helt slut, och det kan jag förstå. Det hade jag också varit om jag hade hållt igång så som han har gjort idag. Hehe!
Det är dags för lite middagsvila här hemma för oss. Vi behöver nog vila lite båda två, och även husse har fått dålig sömn på jobbet i natt, eftersom han blev väckt. Så nu kryper jag ner under myspläden en stund. Ha en fortsatt fin dag alla!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...