Allmänt

Första fina vårdagen! :-)

spring12

***

God kväll på er alla!

Först och främst återsluter jag till gårdagskvällens inlägg, där vi kunde konstatera att nyheterna om Boston-sprängningarna var bra mycket värre i morse än i går kväll, precis som jag befarade. Siffran på skadade hade skyhöjts och hela händelsen var så mycket värre än man trodde igår. Det är verkligen helt fruktansvärt! 🙁

Nu börjar åter igen en lång tid av rädsla, osäkerhet och utredningar för det amerikanska folket och vi runt om i världen kan bara se på och lida med dem.

***

spring31

***

På grund av det känns glädjen över den ljuvliga vårdagen idag nästan lite olämplig. Men jag kan ändå inte låta bli att vara lycklig över att idag äntligen kunna sitta ute på altanen och njuta av solen, pyssla med vårstädning i trädgården och grilla årets första köttbit på grillen utomhus. Egentligen är det väl kanske inte alls fel att njuta av livets enkla ting en dag som denna.

I värmen utefter husväggen tittar både krokus och snödroppar upp, och i landen har massor av små ljusgröna skott kikat upp ur jorden. Vi har räfsat och rensat och planerat för sommarens blommor och buskar, och nu är det väl snart äntligen dags att få sätta lite blommor i krukorna.

Jag hade även goa Miah här på besök idag, på lite nagelpyssel, fika och massa prat i solen ute på altanen, och efter att hon åkt vidare tände vi grillen och njöt av en tidig middag innan hjärtat åkte iväg på en mc-tur med vännerna. Själv var jag ganska trött i huvudet efter min första dag i solen, så för min del blev det en vilostund i soffan. Nu börjar det dock skymma lite ute och det är mörkt här i lägenheten, så jag ska ta mig upp och tända lite lampor tänkte jag.

Här kommer lite foton från dagen. 🙂 Ha en fortsatt fin kväll alla och på återseende!

***

spring21

***

Trädgårdspyssel 🙂

***

spring4

***

Snödroppar…

***

spring5

***

Krokus…

***

spring6

***

Hjärtat vid grillen 🙂

***

spring7

***

…och softande i solen efter maten. 🙂

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...