Allmänt

En trött dag…

loxy152

 

Hej på er därute!

 

Ja, här har det varit en lugn dag idag. Och det kommer den nog fortsätta att vara. Jag låg och sov till två ungefär, då hade huvudvärken gett med sig såpass att jag kunde kliva upp och göra lite mat till Håkan, den stackarn. Han har inte varit pigg idag efter den här natten. Nu har han fått äta lite ”barnmat” så att han är mätt i allafall. 😉 Kokt kyckling och kokt ris, inte hans stora favorit precis..hehe! Men det är snällt mot magen i allafall och han är inte hungrig längre. =)) Nu sover han på soffan och det ska han få fortsätta med. Själv ska jag lägga mig på sängen och vila en stund till så inte huvudvärken kommer tillbaka.

Till folk som har förstökt nå mig idag eller som jag skulle ha hört av mig till – jag ringer så fort jag mår bättre. tattoo_heart

 

Nu ska jag lägga mig en stund. Jag hoppas verkligen att jag mår bättre i morgon för jag har en rolig sak jag vill göra, som jag ska visa er senare. Men det är om jag är bra förstås. 🙂

Må så gott alla och på återseende senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...