Allmänt

En riktigt jobbig natt…

hostlox1

 

Hej och god förmiddag på er!

 

Hoppas ni har haft en god natt. Själva har vi haft en ganska krånglig natt här hemma, milt sagt. Själv har jag inte fått sova bra alls, och när jag har varit vaken har jag haft en sprängande huvudvärk. Håkan har haft det ännu värre. Antingen blev han matförgiftad av något igår eller också har han haft en kraftig magsjuka för han har varit jättedålig hela natten. Så idag blir det mer än lugnt här hemma. Vila och softa och inte göra mycket alls.

 

Förresten så vann jag både de där aktionerna på Tradera igår kväll..haha! Så nu sitter jag snart med tvåhundra fimosticks här hemma. *skratt* Jag kommer inte behöva köpa några såna så länge jag lever nu. Hehe!

Nehe, nu måste jag lägga mig ner en stund och se om huvudvärken tänker ge med sig. Jäkla skit det här. Jag har inte tid med migrän nu. 🙁

Ha en fin dag alla, så återkommer jag när jag mår bättre.

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(3) kommentarer

 1. cecilia (med Saga & Betty) säger:

  hoppas din huvudvärk försvinner snart, fort hoppas jag. Å att håkan kryar på sig! Hoppas ni får en bra dag i alla fall.

  kram

 2. julia säger:

  Kan inte du lägga upp några bilder från när du va modell? kram <33333

 3. Cherlindrea säger:

  Julia: Haha! Nej, här på bloggen lägger jag inte upp de gamla bilderna. 😛 Men du ska gärna få se dem nångång om du vill. Fast inte offentligt. *skratt* Kramizar! <3

Kommentarer är stängda.