Allmänt Naglar Skönhet & hälsa

Fimosticks till naglarna…

fimofigurer1

 

God kväll på er därute!

 

Då började den här dagen lida mot sitt slut. Älsklingen och jag sitter och slöar i soffan efter en god middag på köttfärslimpa med gräddsås och kaffe med kanelbulle efteråt. 😉

Det är snart sängdags för min del men jag vill gärna bevaka mina Tradera-aktioner en stund till. Jag har bevakat en aktion på 50 stycken såna här fimosticks till naglarna i fem och en halv dag och missade den på sista timmarna på grund av att jag sl0cknade på soffan i går kväll. Hur galet irriterande var inte det då?! Så nu har jag för säkerhets skull budat med maxbud på två aktioner med 100 stycken fimosticks i varje för att dubbla chansen att vinna någon av dem. *s* Jag får väl hoppas att jag inte vinner båda för då kommer jag drunkna i nageldekorationer. Haha! Jag har några såna här sedan tidigare – blommor, fjärilar och frukter – och dom är hur söta som helst! Dessutom är det än så länge ett superpris på dem. Så det är bara att hålla tummarna. 😀

 

I morgon tänkte jag se till att få mina ”kökskläder” färdigsydda och om jag hinner sätta mig en nagelhörnan en stund. Jag har satt igång med en ny uppsättning där som jag hoppas blir bra. Dessutom skulle mina egna naglar behöva lite manikyr. Dom är inte vackra efter mitt slip- och måleriarbete precis. 😛

 

Men nu ska jag börja göra i ordning för natten. Ha en fortsatt mysig kväll därute, och sov så gott när det blir dags.

På återseende i morgon igen!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. Har inte ätit min kanelbulle för i år ännu, men kanske idag om det finns några kvar:)

Kommentarer är stängda.