Allmänt

En riktig slöarkväll… ;-)

tvkvall1

 

Hej på er därute alla!

 

Sorry att jag inte uppdaterat under dagen. Jag har haft fullt upp och inte varit i närheten av datorn förän nu fram emot kvällen. Jag satte i gång med baket tidigt i morse och lagom tills jag var klar dök lillasyster Nicole upp och stannade till runt 17-tiden. Sen var det dusch, middagslagning och diverse annat som stod först på schemat innan vi slog oss ner framför tv’n. Och nu är jag toktrött! Det blir med all säkerhet en tidig kväll, men först ska jag kika klart på ”Efterlyst”. Sen är det inte så mycket att ha på tv ikväll, så jag missar inte nåt bra genom att ta en tidig kväll.
Passade på att fixa till mina tånaglar också när jag ändå bara satt och slöade. *s* Samma blå färg som på nageltipparna och med silverblommor som matchar silverranden på fingernaglarna. =))

 

Hoppas ni har haft en fin dag alla. Jag återkommer i morgon förstås, och då med foton från dagen med Nicole – bland annat hennes nya naglar och min fina födelsedagspresent som jag fick en dag för tidigt. 😛 Dessutom kommer det lite foton på dagens bak och ett nytt recept som jag testade idag. 😀

 

Ha det så mysigt ikväll alla, och sov så gott när det blir dags!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. Snyggt!

Kommentarer är stängda.