Allmänt

En ljuvlig söndagsmorgon…

syrenmorgon2

 

En ljuvligt god morgon alla!

 

Det här är en sån där riktig ”sommarlovsmorgon” för mig, när det är aningens kyligt i luften men ändå varmt och dagen lovar gott. Fåglarna kvittrar för fullt i träden men annars är det helt stilla ute. Jag öppnade balkongdörren så fort jag vaknade och kände bara på temperaturen en sekund innan jag tvärvände in och hämtade min laptop. Så nu sitter jag här ute på vår mysiga balkong och troligtvis kommer jag förbli här en stor del av dagen och bara njuta av värmen. 😀

Jag hade dock njutit ännu en smula mer om jag haft kaffe, men vår förbaskade bryggare har lagt av totalt! Vi köpte den i fjol sommar, inte ens ett år sedan, och nu är den stendöd! Den har varit mer eller mindre kass hela tiden i och för sig. Det är en termosbryggare – som håller värmen sämre än en vanlig bryggkanna. Kaffet är knappt varmt när det är nybryggt. Men nu brygger den inte bara kasst kaffe, den brygger inte alls. Det händer absolut ingenting när jag knäpper på den, trots att alla lampor lyser som dom ska och maskinen är igång. Och naturligtvis har vi slut på kaffekapslar till den nya kaffemaskinen – självklart! Så här sitter jag med en kopp te och det är inte tillräckligt på morgonen för mig. Får bara snällt vänta tills Håkan kommer hem så vi får åka och köpa en ny bryggare. Attans maskiner!

 

Jaja, inget att göra åt det just nu. Så jag ska återgå till att njuta av värmen i stället, och kolla runt lite på mail och annat innan det är dags för Loxy-promenad. 🙂

Ha en jättefin dag alla och på återseende senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. Tack för en intressant sida!

Kommentarer är stängda.