Allmänt

Inte alltid som man tänkt sig, men bra ändå! :-)

***

Hej alla!

Jahapp, då var regnet här igen, och det med besked. Det har ösregnat mer eller mindre hela förmiddagen och det gråruskiga vädret har inte gjort mycket för att pigga upp mig precis. Efter en natt med dålig sömn så har jag sovit mer eller mindre hela förmiddagen. Jag är såå trött idag!

Mer uppiggande var däremot den ljuvliga pionbuketten som jag kostade på mig när jag var och handlade igår. 😀 Jag älskar ju alla blommor, det har knappast undgått någon,, 😛 Men det är något speciellt med dessa enorma, rosa blommorna. Och knopparna är nästan vackrast tycker jag. 🙂 Jag är helt förälskad i dessa enorma bollar! 😀

***

***

Tråkigt nog blev det inte riktigt som vi planerat igår däremot. Vår traditionella mc-tur blev inte av. Loxy är för gammal för att följa med på motorcykeln numera tycker jag. Förr kunde han sitta i sin specialryggsäck och gona in sig bland filtarna. Men numera blir det för jobbigt för honom, så därför brukar min mor ställa upp som hundvakt, vilket hon även skulle gjort igår.

Men hon skulle även ha min systerdotter Saphira hos sig under dagen och dom två skulle ner en sväng på stan och titta på nationaldagsfirandet innan vi skulle iväg på vår tur. Och så krockade alla tider förstås. Robin Bengtson uppträdde på Stora Torget, en jätteupplevelse för Saphira. Vi trodde hela dagen att vi ändå skulle komma iväg senare på eftermiddagen, men till slut gav vi upp. Det var bara att parkera motorcykeln och packa in alla mc-kläder igen, lite tråkigt för det var min premiärtur som skulle gå av stapeln, både årspremiär och premiär på nya motorcykeln. Men det kommer fler fina sommardagar. 🙂

Medan hjärtat parkerade hojen skrubbade jag färskpotatis och dukade fram en härligt svensk nationaldagsmiddag åt oss i stället. 😀 Så det blev en supermysig dag ändå, på ett annat sätt.

***

***

Och min älskade systerdotter fick en upplevelse hon sent kommer glömma, och det känns precis lika viktigt. 😀 <3

***

Hoppas ni alla hade en jättefin nationaldag igår! 🙂

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...