Allmänt

Regnigt…

God kväll där ute i regnet alla!

Det var en ordentligt blöt försommar vi fått i år. Eller är det bara jag som inte minns att det alltid regnar så här på våren? Ibland undrar jag, men jag tycker bara det blir sämre och sämre sommarväder för varje år. Nåja, vi har inte ens kommit fram till midsommarhelgen ännu så det är väl inte dags att ge upp hoppet om en fin sommar än i allafall. 🙂

Det har dessutom varit några jobbiga migrändagar så den här helgen har jag sovit bort mycket av dagarna. Men det behövs ibland det också. Idag har jag dock känt mig piggare igen så förhoppningsvis är det över för den här gången. Vi åkte till Ellagården i fredags för att njuta av deras frukostbuffé igen, hjärtat och jag. Men det slutade dråpligt nog med att jag satt med huvudvärk och illamående och hängde över ett glas apelsindricka medan min käre make fick äta frukost ensam. Migränen bröt ut i bilen på vägen dit och det var bara helt kört när vi kom fram. Så efter att ha betalat fullt frukostbuffépris (som dock är ganska beskedligt) för ett glas apelsindricka åkte vi hem och jag låg strandad i sängen i ett dygn framöver. Det kom och gick sedan under hela helgen så vi får satsa på nästa fredag i stället. 🙂

***

Idag har jag i allafall fått lite nagelpyssel och annat gjort och varit på benen hela dagen. Men nu ska jag krypa i säng så jag inte åker på nåt nytt anfall. Man blir lite rädd för det när man legat dålig så lång tid. Vi valde dessutom helt fel i tv-tablån ikväll. Filmen är tokseg och de flesta andra filmer började också kl. 21 och har gått en timme nu. Så nej, den här kvällen känns ganska slut för min del. 😉

Hoppas i allafall att ni har en fin kväll därute, trots vädret. Och kanske hade bättre tur med tv-valet än jag. Hehe! 😛

På återseende i morgon! Då har förhoppningsvis mina nya buzzadorprodukter som jag ska testa kommit hem också. Mer om det i morgon.

Sov så gott alla!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...