Allmänt

Sol mellan molnen! :-)

Hej hej alla!

Lite sol får vi allt mellan regnskurar och gråa moln. 😀

Igår tog Håkan och jag en sväng ner på stan, egentligen först och främst för att köpa ett nytt displayskydd till min iphone som har fått hänga med sedan jag köpte mobilen för över ett år sedan. Och nu var det så pass repat och sprucket att jag till och med skar mig på det härom dagen. Dags för ett nytt alltså. Och en stor eloge till killen i 3-butiken som verkligen jobbade ordentligt med rengöring av skärmen för att få skyddet att sitta perfekt. Vi stod där säkert en kvart och tittade på hans putsande och pillande med att få bort glaspartiklar från gamla spruckna skyddet på glaset, men det gjorde jag så gärna, för då kändes det som att det blev ordentligt gjort. Så nu har jag ett displayskydd med livstidsgaranti. Bara att ta med mig kvitto och skydd ner till butiken om det spricker så får jag ett nytt. 🙂

***

På väg tillbaka till bilen efter lite andra småärenden så gick vi förbi Thai Silk och lockades av den ljuvliga doften. 😀 Och eftersom det var kanonväder just då så tog vi en lunchbuffé på uteserveringen. Helt underbart! 🙂

Därefter var det storhandling på Ica Maxi innan dagen fortsatte i nagelhörnan. Tyvärr fanns inte mina buzzadorprodukter där så jag får kolla en annan butik innan jag kan blogga om dem.

***

Nu har jag snart min syster Nicole och hennes dotter här. Vi ska göra tårta till Saphiras skolavslutning i morgon, en riktig godistårta ska det bli. 😀 Vi får väl se hur det slutar, men jag lägger upp bilder på det hela sedan. Haha! Jag misstänker att det kan bli ett riktigt spektakel i köket i eftermiddag! 😛

***

Till slut måste jag ju bara visa min vackra sommarbukett som jag fick av min älskade mamma idag, som hon plockat till mig på morgonpromenaden. Min älskade mamma! 🙂 <3 Nu står den på framsidan och välkomnar alla gäster som kommer hit.

***

Ha nu en fortsatt fin och solig onsdag så ses vi senare ikväll. Förhoppningsvis…om inte hela köket har rasat då. 😉

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...