Allmänt

Snöig promenad med vovvarna!

prommisen1

 

Hej därute alla!

 

Då var man inne i värmen igen efter en härlig långpromenad med mamma och vovvarna. 😀 Fast så väldigt kallt var det inte ute heller precis. Det är visserligen ett par minusgrader men det känns väldigt milt och skönt och framför allt – inga köldkramper för lilleman. Idag har han sprungit för fullt, skuttat som en liten hare i den djupa snön och klättrat på snöhögar och vallar. Det märks så väl hur skönt han tycker det är när han inte fryser, då är snön plötsligt jätterolig! 😛

Någon som fullkomligt älskar snön också är tokpudeln Elliot. *skratt* Han rusar fram och tillbaka i kopplet och ser ut som ett vitt monster när han dyker fram ur snön. 😀 Där kan man verkligen komma och snacka om en hoppande hare..hehe!

Det var en härlig promenad i allafall, och det gör verkligen gott för humöret att komma ut och få en ordentlig omgång med ljus och frisk luft. Nu ska jag mixa ihop en jordgubbssmoothie och sen blir det en timmes vila för mig på soffan.

Ha en fortsatt fin dag alla och på återseende senare!

 

clinidermtavling11

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...