Allmänt

Lite foton från söndagen och min systers födelsedagsmiddag

middag101

 

En liten bildkavalkad på min söta syster Nicole som vi firade igår. 😀

Jag var ju en sån jubelidiot att jag gick och glömde kameran hemma, så några foton av mig blev det inte igår. Men Nicole tog själv lite bilder och sen fotade jag lite när jag kom hem också.

Så här kommer en salig blandning av foton från gårdagen. 🙂

 

middag81

 

Mamma och Cico sitter och diskuterar ett eller annat i vardagsrummet, troligtvis mat – eftersom det är en passion dom två delar. Den ena att laga – den andra att äta. 😛

 

middag24

 

Sötaste Saphira sitter och filosoferar med sin egna jättemuffins som hon knyckte till sig. 😉

 

middag33

 

Lite egopics. 😛 Nikki testade sin nya kamera och vi försökte komma underfund med hur ansikts- och leendeigenkänning funkar. *s*

 

middag17

 

Loxy och Boss mäter sina krafter… Hehe!

 

middag61

 

Min syster kunde inte hålla sig till min födelsedag i november så jag fick en present i förskott igår som hon redan köpt. 😀 Detta ursnygga midjeskärp med nitar och ruskigt avancerat spänne, i allafall för blonda. Haha!

Jag är såå glad för det här, det är ju bara såå sjukt snyggt!

Tack underbara söta syster för det här! cutecolorsloveicon311

 

Sedan fick jag ytterligare två saker som hon av någon anledning inte använde…

 

middag51

 

 

middag41

 

Jag tycker båda två är ursnygga även om dom kanske känns en liten aning för ungdomliga för mig att gå på stan i. 😉 Men jag älskar dom båda två för dom är sjukt sköna! Så dom här två kommer helt klart att hänga på en del framöver. =))

Massa tack för dessa också Söt! 😀

 

middag91

 

Den här klockan köpte Nicole i förrgår, och jag var bara tvungen att lägga in en bild på den!

Tur att man har vuxit ifrån barndomens rädsla för att bli kallad för härmis…haha! För en sån här ska jag bara ha! Så himla härligt blingig och glittrig och såå snygg tycker jag! 😀

 

Ja, så var det inte så mycket mer ifrån igår. Jo, ett foto förresten – på mina naglar som jag fixade till lite igår inför födelsedagsmiddagen.
Men det lägger jag upp senare.

 

Nu ska jag svänga ihop en kaka eller två. Vi får besök här ikväll och jag har fortfarande inte hunnit fylla mina kak-förråd. 😉

 

Må så gott alla och på återseende senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

 1. säger:

  Vad go du är 🙂 Jag mår ganska okej faktiskt. Halsen är inte lika illa och trots att jag känner febersvaghet så tror jag att det värsta är över redan.
  Cico känner att något är på gång menn så länge han inte har feber så brukar han klara sig utan att bli sängliggandes. Saphira är symptomfri…än så länge.. nog oroar jag ihjäl mig för att hon ska bli sjuk, men jag hoppas, hoppas i varje sekund på att det inte blir så.

  (Mamma och Cico sitter och diskuterar ett eller annat i vardagsrummet, troligtvis mat – eftersom det är en passion dom två delar. Den ena att laga – den andra att äta.)
  =Detta fick mig att vika mig dubbel av skratt. Så passande citat 😉

  Puss puss

Kommentarer är stängda.