Allmänt

Måndag igen… Vart tar helgerna vägen?

nallemorgon2

 

God morgon på er alla söta!

 

Jaha, då var det måndag igen och en ny vecka. Vädret ser inte sådär vansinnigt inbjudande ut idag precis, men vad kan man vänta sig? Det är ju trots allt höst nu. Det upptäckte jag definitivt igår när vi åkte förbi ett område med träd häruppe som utan att jag ens hunnit märka det, har blivit helt illröda redan. Ja, löven då alltså – inte träden… 😛 Eller helt och helt förresten, det var faktiskt bara halva träden som blivit röda, andra  halvan var fortfarande grön. Inte så där blandat rött och grönt, utan verkligen en markant rand mellan ena röda och andra gröna halvan. Varför blir det så tro? Nån som vet?
Rätt häftigt såg det ut i allafall, så jag tänkte jag skulle försöka kila iväg dit med min kamera idag och ta ett par bilder. Sen har jag egentligen ett möte idag igen men jag vet inte riktigt än hur jag ska göra med det, av lite olika skäl. Jag ska fundera lite till.

 

Utöver det så har jag inga närmare planer idag, förutom att öva på min Nail Trainer. Jag ska lägga gélen lite åt sidan ett par dagar, och träna på dekoration i stället, för jag har lovat att fixa Nicoles naglar till hennes födelsedagsfest nästa helg. Och eftersom min lillasyster inte har så långa naglar just nu, och jag inte vill bygga gelénaglar på äkta naglar ännu, så blir det tillfälliga lösnaglar för helgen. 🙂 Så länge man tar bort dem efter bara ett par dagar och självklart på rätt sätt – med lösnagelremover i stället för att bryta loss dem som många gör – så bör inte de egna naglarna ta så mycket skada. Men jag kommer att förbereda dem ordentligt innan. Hur som  helst ska det bli superkul att få festdekorera naglarna åt henne. 😀 Dessutom ska hon få en nagelpiercing, något som hon har drömt om i många år, ända sedan hon var liten och såg när jag hade det. 🙂 Så nu ska jag äntligen sätta i en liten ring med något sött hängsmycke – modell yttepyttemini – i en av naglarna. =))

 

Jaha, så ser min dag ut. Jag har återigen haft en urkass natt och varit vaken i princip hela tiden. Och i natt har jag inte varit ”duktig” alls och legat och vilat som jag brukar försöka göra, utan faktiskt suttit uppe vid datorn en hel del och fixat med foton. Så om en liten stund kommer det lite bilder ifrån gårdagen hemma hos Nicole, Cico & Saphira, och lite annat som jag tog här hemma efteråt. 😉 (och i natt när jag satt här och ugglade…*s*)

 

Men dom kommer om en liten stund. Nu ska jag först ta mig en kopp kaffe till och försöka piggna till lite.

Må så gott alla och ha en fin måndag!

På återseende lite senare!

 

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. Nagelpiercing är coolt!

Kommentarer är stängda.