Allmänt

Softar i solen… :-)

pellistavla21

 

Hej på er alla!

 

Idag kom solen och värmen redan vid 10 på förmiddagen, och efter att jag fixat klart alla morgonbestyr hemma och gjort färdigt mina midsommarnaglar så drog Loxy och jag ner till mammas trädgård för att softa i solen. 😀

Vi har suttit och fikat på en filt på gräsmattan och lilleman har fått springa runt och busa med bästa kompisen, den där luspudeln här uppe på bilden. 😉 *s* Jag har tagit lite bilder men jag glömde förstås kabeln för överladdning av fotona, den här lilla mini-pc’n har varken ir eller blåtand, inte vad jag har hittat i allafall. *s* Så det kommer lite kort från dagen senare. Nu ska jag fortsätta umgås med mor och vovvar och ha det skönt i solen. Jag kikar in när jag kommit hem och då kommer även bilder på nya naglarna.

Må så gott alla och ha en underbar dag!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...