Allmänt

Mulen morgon utan internet – Tjohej!

tecknad-god-morgon1

 

God morgon på er därute!

 

Det känns som det bara är ett evigt tjat om vädret här på bloggen just nu, så jag har bara konstaterat att det inte är någon solig högsommarmorgon idag heller och så släpper vi det. 😛 Sömn är också en sak som återkommer hela tiden, men det är kanske inte så konstigt. Det är ju trots allt en ganska viktig sak som dessutom styr hela mitt liv ganska hårt. Hur som helst så har jag faktiskt fått sova hela natten i natt! 😀 Så till alla korpar som kraxar om att jag borde sluta vila på dagen – i går sov jag ungefär sex timmar på soffan på eftermiddagen, och i natt är det den första natten jag fått sova på flera dygn. 😉  Det är inte där problemet ligger tyvärr. Men idag hoppas jag på en piggare dag, så jag får gjort allt jag har tänkt mig. =))

 

Något som jag däremot bara måste klaga på igen är vårt förbaskade bredband. Det ligger nere – IGEN! För vilken gång i ordningen har jag inte en aning om. Jag har testat med alla datorer och den lokala uppkopplingen i mellan dem fungerar perfekt. Det är själva internetuppkopplingen som inte funkar. Telefonen funkar inte heller för den delen, den går ju också på bredbandet. Men det konstiga är att inte internetdelen på IPhonen funkar heller. Det är ju två helt skilda saker, och två helt skilda leverantörer dessutom. Anledningen till att jag kan blogga upp det här nu är att jag har kopplat upp mig mot ett oskyddat nätverk här i huset, och det är helt klart inte ComHem för det fungerar. Men det fungerar sjuuukt långsamt. Så jag ska snart koppla ner mig därifrån, jag var bara lite nyfiken på om det har hänt något där ute i världen som har gjort att vartenda nät har blivit överbelastat. *s*

 

Så som sagt, nu kopplar jag ner mig och försöker hitta felet på min egen uppkoppling i stället. Det är väl lika bra att det inte är något sommarväder idag om jag ändå måste sitta inne och fixa med datorer. 😛

Ha nu en jättefin dag alla, och så hoppas vi på sol i eftermiddag, precis som igår.

På återseende senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...