Allmänt

Sommardag i trädgården…

soldag1

 

Hej hej i värmen alla! 😀

 

Här kommer lite foton från dagen nere i mamsens trädgård. Nu är vi hemma igen, Loxy och jag, och ska lägga oss på soffan och vila en stund. Det är visserligen inte helt lätt för solen strålar över hela vår balkong nu och egentligen hade jag velat sitta därute i stället. Men jag måste vila en stund om jag inte ska brinna av vid sjutiden ikväll…för att vakna igen klockan två på natten – pigg som en lärka. 😛

Hur som helst – ha en fortsatt fin dag i solen. Här kommer lite kort! =))

 

soldag2

 

Vovvegosestund! 😀

 

soldag3

 

Killarna njuter i solen!

 

soldag4

 

Mammas vackra blommor som slår ut mer och mer för varje dag! =)) 

 

Och så längst upp, mamma och jag på picknickfilten med kaffekopparna och en vetekrans. 😀

 

Nu är det dags för vila. På återseende senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...