Allmänt

Lite småpyssel ikväll…

midsommarsill1

God kväll på er!

 

Hoppas ni har haft en härlig dag i värmen. 😀 Det blev en liten stunds vila på soffan för mig och lilleman nu på eftermiddagen, men sen har vi (eller i allafall jag..*s*) haft fullt upp inför morgondagen och midsommarafton. =))

Jag hade faktiskt helt glömt bort att lägga in sill så det blev gjort i absolut sista minuten. Helst skulle jag ha velat förberett mer i kväll, men jag har inte allt jag behöver hemma. Så det blir till att kliva upp tidigt i morgon och göra klart det sista. Vi ska åka ut med picknickkorgen och fira midsommar ute vid Hofsnäs herrgård i morgon. Det verkar som många ska dit efter vad jag har hört, men dom det blir så många därute som jag läste att det brukar vara, runt 5000 besökare, så kan man nog vandra runt där hela dagen utan att stöta på någon ändå. 😛 Men vi får väl se om vi träffar nån vi känner under dagen. =))

 

midsommarnaglar1

 

Jag satte på mina nya naglar under kvällen också. Det är alltid lika märkligt de första timmarna när man inte har haft lösnaglar på ett tag, och då är ändå de här väldigt korta. Men dom har en annorlunda form som jag inte är riktigt van vid. Jag brukar nästan alltid rundfila mina naglar men så kände jag för att testa den här lite fyrkantigare formen.

Naglarna är lackade med det underbara lacket Caribbean Temptation, nr 181 från China Glaze, som jag fått av Monica. Sedan är tipparna halvdoppade i ett vitt glitterpulver och i skarven har jag applicerat vita blommor och vita pärlor om vart annat.
Enkelt men väldigt sött till midsommar tycker jag. 😀

 

Nu ska jag snart titta på Fringe på 5:an, och sen är det sängdags för min del. Det blir förmodligen en lång dag i morgon så jag hoppas att jag får sova i natt.

Ha en fortsatt fin kväll alla, och på återseende i morgon bitti igen!

 

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(3) kommentarer

 1. hejsan!

  glad midsommar på er! 😀

  kram linda o bertil

 2. Hej!

  Tack så hemskt mycket för att du sa till om att min blogg inte var som den skulle. Det var jag som hade varit inne i kodmallen och råkat göra något knasigt så bloggen försvann. Jag skulle så hemskt gärna vilja ha en egen muspekare med en liten hund på i min blogg, men det ville sig inte. Jag använder firefox och då går det tydligen inte. Nåja, nu ska bloggen vara tillbaka i ordning igen.
  Hur går det förresten med Loxys öron? Jag tycker inte att jag har läst något om det på länge nu, eller så har jag missat det kanske.
  Lilla Chanel är återställd efter besöket på djursjukhuset och lika busig som innan 🙂

  Ha en trevlig midsommar!
  Kram /Susanne och Chanel

 3. säger:

  Jättesnyggt! Trevlig Midsommar:)

Kommentarer är stängda.