Allmänt

Dagens Vill ha från Haléns! :-)

halens51

Hej hej på er alla!

Vilket underbart väder vi fick idag! 😀 Knallblå himmel och sol! Lite minusgrader visserligen, men skönt nog ändå. 🙂

Det gör att jag ännu mer blir sugen på att köpa nya vårkläder. =)) Haléns har så himla fina saker bland sina vår- och sommarnyheter, speciellt i den vita kategorin. Jag älskar vitt – gärna tillsammans med jeans. Jag skulle mer än gärna fylla garderoben med nedanstående fräscha toppar.

***

halens11

***

halens21

***

halens31

***

halens41

***

Det här är mina Dagens vill ha. 🙂 Svårigheten är nog att lyckas välja ut ett par ur sortimentet, när man helst hade velat beställa hela högen. 😀 Alla plagg kommer ifrån Haléns.se där jag också har lånat bilderna.

Nu ska jag bestämma mig för vad jag ska unna mig för lite extra gott denna lördagskväll. 😉 En liten avvikelse från vår diet unnar vi oss en kväll i veckan. =))

Ha en fortsätt fin dag alla och på återseende senare!

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...