Allmänt

Slöarsöndag! ;-)

loxy-skrattar11

God söndagsmorgon på er alla!

Det ser ut som att vi får riktigt fint väder i dag också. 😀 Hjärtat har redan varit en sväng ner till garaget och fixat lite där. Det är en perfekt lång morgonpromenad fram och tillbaka dit. Själv har jag haft en lugn morgon vid frukostbordet med Sagan om Belgarion i hörlurarna, och nu ska jag ta en lång varm dusch tänkte jag. Det blir en sån där slapparsöndag idag, och det är så himla skönt ibland. Att inte ha den minsta lilla plan eller tid att hålla ordning på eller passa. 🙂 Man gör vad man vill, när man vill och inte ett dugg mer.

Hoppas ni har haft en lika skön söndagsmorgon som jag och att ni får en fin dag!

Återkommer lite senare, ha det så bra så länge!

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...