Allmänt

Riktig höst idag! :-)

hostmorgon3

Hej hej på er alla därute! 🙂

Det blev en seg dag för mig igår. Jag fick helt oväntat migrän på dagen så jag blev liggandes några timmar för att sova bort det innan jag kom någorlunda på benen igen. Idag känns det lite bättre men inte helt, så det blir en lugn dag för mig idag. Jag blir alltid så himla trött efter anfallen så idag sov jag till halv tolv, helt skamligt! Hehe! Men sover man så länge så behövs det uppenbart.

När jag vaknat så tog vi en liten promenad i höstvädret, Loxy och jag, och jag passade på att ta lite bilder. Det är en ganska mörk höstdag så jag hoppas att vi får en solig sådan snart, helst innan träden släppt de röda bladen, så jag får ta lite fler foton. 🙂 Loxy var dock inte på modellhumör idag, jag fick bara ett gäng pics på hans bakdel, och dom ska ni få slippa se. 😛 Men här kommer i allafall lite härliga lövfoton från vårt fina område. Nu ska jag sätta på en kopp te och fixa med lite småsaker här hemma. Ha det gott alla och på återseende lite senare i eftermiddag.

host1

*

host2

*

host3

*

host4

*

host5

*

host6

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. Virre säger:

    Det var fina bilder! Du har bra blick för att hitta fina vyer att fota! En annan är ju instängd på jobbet o ser ingenting på dagarna så det är kul att få se hur det ser ut i världen 🙂 KRAAAAAAAAAAAM!

Kommentarer är stängda.