Allmänt

Fika i mamsens trädgård idag..

pellis1

 

God förmiddag på er alla!

 

Det ser ut att bli en härlig dag idag! 😀 Mamsen och jag har redan hunnit med en morgonpromenad med hundarna, och om nån timme ska jag ner till henne på en fika i trädgården. Det är helt klart bäst att passa på de här fina dagarna, för jag misstänker att dom inte kommer bli så många fler till nu. Loxy kan behöva springa av sig lite också, och busa lite med Elliot. 🙂

 

Men än så länge har jag lite att göra här hemma. Jag har suttit hela morgonen och pluggat nagelanatomi och nagelsjukdomar. Man blir ju mörkrädd när man ser hur mycket otäckt man kan få i sina naglar. Det är inte utan att man sitter och studerar sina egna i mellanåt. *s*
Men även om jag gärna skulle fortsätta med det här, så känns det som att man hellre borde vara ute idag. Vi har en lång vinter framför oss så jag lär nog få tid nog att sitta inne och greja när sommaren är slut.

Men nu ska jag avsluta det kapitlet jag håller på med och sen ska jag packa ner lite sockerkaka och silviakaka som blev över igår och ta med mig ner till mamma.

Ha en kanondag därute alla, och på återseende lite senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

 1. Alexandhra säger:

  Hejsan!
  Hoppas att ni mår bra. Här är det ganska så ok, kan berätta lite mer privat senare. Jag skulle vilja veta vad som menas med en blixtrapport på buzzador? Jag är med i en kampanj för barnmat, men hittar inte någonstans vad som menas med blixtrapporten?
  Stora kramar till er alla!
  /alex

 2. säger:

  Åh vad mysigt! vill med komma ut dit… Är håkan hemma på Lördag? jag skulle behöva hjälp att hämta en liten, liten byrå på jysk. Jag har redan betalt den, men kan inte ta med den hem själv 🙁
  Du kan väl ringa? gärna efter tre idag. Går i skolan tills dess
  Pussar

Kommentarer är stängda.