Allmänt

En liten tur på hojen idag!

hakan-pa-hojen1

 

God morgon på er alla därute! 🙂

 

Hur mår ni denna fina lördagsmorgon? Det är inte så varmt ännu, men solen tittar skiner mer än den är borta och det har sagts att den här dagen ska bli bra.

Så vi planerar att ta ett par timmars paus ifrån upp-packning och diverse annat stök och bara ta en tur ut på hojen idag. 😀 Det blir ingen lång tur, det orkar inte jag med min värk just nu. Men en mindre till nåt mysigt fik nånstans ska jag väl klara av hoppas jag. 🙂 Många av våra vänner och bekanta är på Wheels and Wings i Varberg idag, men det kändes som en för lång resa idag. Ett tag var vi inne på tanken att åka till Spikens fiskeläger men kom på att det är ungefär lika långt det, så vi får väl se vart vi hamnar.

Nu ska jag först och främst dricka mitt morgonkaffe och kika runt lite på mail och annat. Det kommer upp mer foton efter hand, men jag har inte hunnit ladda över dem från kameran till datorn ännu. Det är mycket nu, så jag får ta en sak i taget.

 

Passa nu på att ta vara på dagen med det fina vädret som utlovats, och ta hand om er. Jag återkommer lite senare, förmodligen efter mc-turen. 🙂

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...