Allmänt

Glömmer nog snart vad jag heter…

Jag har kommit på att man inte ska sitta och greja med datorn när man inte har sovit på några dygn. smiley Att vara dyngfull och att vara övertrött ligger väldigt nära varandra i symptom, har jag upptäckt. För det första upptäckte jag, efter ett inlägg i Ali’s blogg, att jag lyckats skriva nåt ord som inte ens jag vet vad det skulle betyda från början. Det var fullkomligt obegripligt!

Så det är ingen idé att du frågar, Ali. smiley

Och så påpekar brorsan nu, att jag lyckats lägga in två exakt likadana foton i kollaget i förra inlägget. Fullkomligt lysande!

I stället för ett foto på lilla fårfamiljen i närbild och ett över ett större område, så blev det två av det sistnämnda. Så därför var jag ju tvungen att visa den lilla charmiga familjen här i stället. smiley

Och sen kände jag bara för att lägga in ytterligare ett foto på den vackra blomman nere på gården. Snälla, hjälp en förvirrad stackare en smula. Vad är det den heter? Det står absolut still i huvudet, trots att jag haft egna sådana.

Nu ska jag i alla fall ta vara på den underbara sommarkvällen, och ge mig ut på en liten tur med scootern. smiley Och i morgon blir det äntligen en Harley-tur för mig. Underbara liv när man är inne i en frisk period och det är sommar! smiley

Ha en ljuvlig sommarkväll, alla!

 

// Indra – Ska ut och göra gatorna osäkra… smiley

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...