Allmänt

God fredagsmorgon alla!

lupiner13

 

God fredagsmorgon på er alla! 😀

 

Då har en hel vecka gått sedan vi flyttade in i nya lägenheten. Eller ja – nästan en vecka i allafall, vi flyttade ju in på lördag förmiddag. 🙂 Hur som helst så känns det som tiden har gått sjukt fort denna vecka, förmodligen beroende på att man har haft absolut fullspäckat med saker att göra hela dagarna.

I natt har jag sovit urkasst och har i princip bara väntat på att det ska bli morgon. Jag vägrade att kolla på klockan så länge det var mörkt, eftersom jag visste att jag skulle få panik om den bara varit typ ett-halvtvå nånting. Hela natten kvar att ligga och glo i taket. Så först när det ljusnat kastade jag en blick på monstret och kunde konstatera att visarna krupit fram till halv fem. Strax efter sju gav jag upp. Så nu har jag klarat av morgonkaffet och mailkoll och lite sånt och ska snart ut med lilleman på en liten tur. Det verkar vara uppehåll i tokregnandet för tillfället så det är bäst att passa på.

 

Vad ska ni själva hitta på denna grådassiga fredag då? Händer det nåt roligt ute på stan ikväll eller blir det bara mysigt fredagsmys? 😀 För vår del blir det nog det sistnämnda, jag ska kika inom Maxi idag och köpa nåt gott till hjärtat och mig. 🙂

Men först och främst ska jag ta itu med gardinstrykning och upphängning för övervåningen.

Ha en jättefin dag alla och på återseende lite senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    Jag var borta i två veckor och tydligen har det hänt massor här. Finns en hel del att läsa 🙂
    Kul med flytt, är det till det området ni önskade tidigare?
    Hoppas att allt är bra med dig annars och hoppas att ni har en skön sommar.

    Kram H

Kommentarer är stängda.