Allmänt Naglar Skönhet & hälsa

Lite nagelnytt och god natt! :-)

good_night_02_90172716_144240168

 

God kväll på er alla!

 

Då var den här dagen snart till ända. Vi har ägnat kvällen åt att sätta upp gardinstångsfästen, speglar och lite annat plus att jag har packat upp alla gardiner. Herregud så mycket gardiner jag har!! Och jag kan bara använda en bråkdel av dem i denna lägenheten. Jag får kolla vilka som går att sy om och resten får jag dela ut till dem som vill ha och slänga resten.

Tidigare idag hade jag besök av två jättemysiga tjejer – mor och dotter – och gjorde en nageluppsättning. Tyvärr glömde jag helt bort att fota idag, men det kommer förhoppningsvis fler tillfällen att dokumentera dagens naglar. Det blev rosa glittertippar idag – härligt somrigt! 😀 Det har varit väldigt mycket olika färger den sista tiden, och väldigt många olika designer – hur jättekul som helst! 😀 Det är kanonbra att få så mycket träning på nya saker.

Jag har dessutom filat bort mina egna naglar idag, och tänkte göra nya i morgon om jag hinner. Det tar ju sån himla tid att göra på sig själv, i varje fall för mig, så jag måste planera in det. Annars går jag troligtvis omkring med några få färdiga. *s* Jag är sugen på ett nytt, lite rostrosa glitter som jag köpte nere på skolan på elevkvällen. Får se om det blir det eller något av de andra läckra nyheterna. Appropå elevkvällen så har jag ju en massa foton ifrån den kvällen som jag inte hunnit lägga upp ännu. Jag återkommer till det så fort jag hinner.

Här kommer i allafall några av den senaste tidens nageljobb. 🙂 Ha en mysig kväll alla och sov så gott när det är dags.

På återseende i morgon bitti igen!

 

naglar-frida1

 

naglar-sara1

 

naglar-therese1

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...