Allmänt

Annandag påsk med mamma & hundarna

annandag-pask1

 

God kväll på er alla!

 

Även om ”kväll” känns ganska märkligt att skriva nu när det är så ljust ute. 😀 Det känns helt underbart att dagarna är så långa och ljusa nu. Hela naturen har verkligen exploderat under den här påskhelgen. Gröna träd, blommor, fjärilar – frågan är hur bra det är egentligen. Man kan ju inte låta bli att mitt i glädjen över värmen och solen tänka på att det faktiskt bara är april – den lurigaste månaden av dem alla. Tänk om vi skulle få ett bakslag med minusgrader eller till och med – hemska tanke – snö..! Hua! Nej, det får verkligen bara inte hända.

 

annandag-pask2

 

Jag bjöd hit min mor på lunch idag och gjorde i ordning en skaldjursallad, med räkor och crabstick plus olika grönsaker och hemmagjord Rhode Islanddressing. Vi satt ute på balkongen och åt och bara trivdes under parasollet. För hur mycket jag än älskar solen så klarar inte mitt huvud att sitta still i stekande sol speciellt länge, då blir det migrän direkt. Men är det bara tillräckligt varmt och skönt så spelar det ju ingen roll. 🙂

Efter maten så fikade vi, och jag byggde en nagel på mamma som gått av.  Sen tog vi en tur med hundarna som verkligen älskar det här vädret, speciellt Loxy. Jag får vakta honom hela tiden så han inte ligger för länge i solen. Själv har han ju inget vett att gå undan från solen alls, och jag vill inte riskera att det händer samma sak som förrförra sommaren då han fick värmeslag. Men lite får han ju vara där och sola förstås. Det är ju inte så stekhett ännu heller.

 

annandag-pask3

 

En ljuvligt doftande vitsippebukett fick följa med mig hem ifrån skogen efter promenaden, och står nu på vardagsrumsbordet och sprider vår omkring sig. 🙂 Själv ska jag brygga mig en kopp te nu och kika på de två sista avsnitten av säsong 2 i True Blood. 😀 Ha en fortsatt härlig kväll vad ni nu ska hitta på denna sista helgdag.

Må så gott och på återseende senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. Härligt med värme, sol och vitsippor:)

Kommentarer är stängda.