Allmänt Djur

Sötaste lilla kanickbebisen! :-)

kanickbebisrubrik1

Hej hej alla därute i höstdimman! 🙂

I varjefall har vi ordenligt med dimma här hos oss, och trots att klockan redan är ett på dagen så ligger dimman kvar här och där. Det var en riktigt fuktig natt, det märktes om inte annat på trädgårdsmöblerna som var dyngblöta i morse.

Gårdagen var supertrevlig med vänner här på en liten grillfest ute i trädgården. Trots att det blev lite kyligt senare på kvällen så gick det utmärkt att äta därute igår. Ska se till att få upp ett par foton senare. Det var riktigt mysigt när mörkret kom och vi tände lyktor och värmeljus överallt. 😀

kanickbebis3

Men över till något annat då. Denna ljuvliga lilla varelsen som granntjejen kom över med här i går. 😀 Hennes två kaniner hade..hrmm..ja, gjort det kaniner brukar göra.. 😛 och det hade resulterat i fem stycken såna här små ulltottar, alla i samma färgställning. Dom är fullkomligt ljuvliga, bomullsmjuka och väger säkert inte mer än några ynka gram. 😀 Jag är helt förälskad i dessa små sötnötter! Varför är dom inte alltid lika små och ullmjuka. 🙂

kanickbebis1

Nu ska jag strax fortsätta med jobbet jag påbörjade igår – att fila bort mina naglar och bygga nya. Men först ska vi ta oss en liten middagsvila, min käre make och jag. 🙂 Det är en riktig ”dagen-efter-söndag” idag. *s* Skönt att bara sitta och slappa och slöa i soffan. Jag har fått lite hjälp med min dator också, som efter allt hattande hit och dit med installationen av Telias bredband resulterade i att jag till slut inte hade något virusprogram inlagt alls i datorn. Så nu ska jag installera Nortons Antivirusprogram som vi fick när vi köpte datorn och så får det rulla på ett år. Vi har inte ens använt datorn sista dagarna på grund av detta, för jag får såpass mycket virusvarningar när jag har programmet i, att jag inte ens vågar tänka på allt som inte stoppas när datorn är oskyddad. Hur som helst – hur jag nu kom in på detta..hehe – så får det bli lite senare, för nu ska jag vila. 🙂

Ha en fortsatt härlig söndag alla och på återseende senare!

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...