Allmänt

Havremål och nya datorn! :-)

God kväll på er alla!

Idag har det varit en riktig slöardag. Av någon anledning vaknade både jag och maken klockan fem på morgonen så man har varit lite halvslö frampå eftermiddagen. Men jag har börjat på en ny diamond painting så jag har roat mig med den och en ny kriminalroman på Storytel.

Och så har jag tuggat på havrekex! 😀

Göteborgs Digestive har kommit ut med ett nytt kex, havremål, som jag har fått i uppdrag att testa för Buzzador. Dom är tänkta som ett energirikt mellanmål, och är gjorda på svensk havre. Havrekexen finns i två smaker – orginal eller tranbär och chiafrön – och själv valde jag orginal. Men jag kommer definitivt att prova den andra smaken också.

***

***

Det som jag tyckte var så smidigt med dessa är att dom är portionsförpackade, två och två i små vita paket, så det är superlätt att bara slänga ner en i väskan och ta med sig. Smaken är en blandning mellan digestivekex och havre, och jag tyckte till och med att dessa var godare än orginaldigestive, men så älskar jag havresmak också och dessa kexen innehåller 37% havre. En portion (paket med två kex) på 30 gram innehåller 140 kcal.

Jag tycker det är perfekt som snabbenergikick i stället för den där chokladbiten. 😉

***

***

Nu ska jag fortsätta med ett annat jobb jag fixat med några dagar, nämligen installation av alla behövliga saker i min nya dator. 😀 Nu har jag till sist lämnat pc-världen bakom mig och gått över till mac, och en fin liten Mac book pro är i min ägo. Det är en del nytt att lära sig men eftersom jag har både iphone och ipad sedan många år så känner man igen sig väldigt väl i miljön. Jag är redan frälst och tror inte att jag kommer ångra mig eller vilja gå tillbaka till pc. Det enda problemet jag har egentligen är att hitta ett fotoredigeringsprogram motsvarande Corel Paint Shop Pro som jag kört i alla herrans år. Jag älskar det programmet men det funkar inte i mac. Det blir väl Elements eller Lightroom i stället antar jag, men jag ska kika runt lite först och se vad som finns. Är det någon som har bra tips så får ni gärna komma med dem. 🙂

***

Ha nu en jättefin kväll alla och på återseende!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...