Allmänt Naglar Skönhet & hälsa

Massa naglar och ny motorcykel idag! :-)

franskt-med-glitter-resize1

Hej hej därute alla!

Det har varit en lååång med rolig dag i nagelrummet idag, och nu sitter jag och smälter pizzan som vi åt till middag ikväll. Hjärtat har varit iväg till Bike i Trollhättan idag och köpt en ny motorcykel. 😀 Han åkte i eftermiddags tillsammans med kompisarna Dan och Kjellis och sedan blev dom uppmötta halvvägs hem av Veronica och Ulle. De hade haft en riktigt härlig tur och Håkan fick känna på den nya hojen litegrann. Förhoppningsvis hinner vi ut tillsammans en liten sväng i morgon, det beror på hur tiden räcker till. Jag har en nageluppsättning att fixa på förmiddagen och sen ska vi ha lite grillfest på kvällen för alla goa som hjälpte oss med flytten i somras. Det har blivit lite försenat på grund av bröllop och annat men nu ska det äntligen bli av. 🙂

Hur som helst – den nya hojen är en Harley-Davidson Electra Glide, verkligen en riktig glidarcykel! 😀 Vi får väl se om man blir lika förälskad i den här som i vår gamla Night rod Special. Den var ju såå himla cool tyckte jag. Men nu har vi haft två stycken sådana, och båda har surplat olja utan att dom hittar felet så nu ledsnade Håkan. Det kändes inte kul att även denna skulle stå på verkstan hela vintern så han bestämde sig för att byta till en helt annan modell i stället. Antingen är det något fel på Night roden eller också har vi haft en himla otur och ramlat över två måndagsexemplar på raken. Hoppas vi har större tur med Electran i stället. 🙂 Tyvärr har jag ingen bild på den än, för det var tokmörkt ute när Håkan dök upp med den nu ikväll. Får se om jag får möjlighet att ta ett par pics i morgon. 🙂

franskt-med-glitter-resize2

Men nog om motorcyklar och över till naglar. 😛

Idag har jag först haft ett återbesök där jag lade en rostrosa glitterrand i skarven på en fransk manikyr, retligt nog ofotad, för det var riktigt fräscht. Sedan byggde jag en uppsättning i olika turkos och blå glitternyanser och med en guldglitterrand. Därefter byggde jag en fransk uppsättning med vitt glitter i, både fräscht och sött. 🙂 Och sist av allt gjorde jag en snabb påfyllning på ännu en fransk med vitt glitter. Så idag har jag haft fullt upp i nagelrummet kan man säga. Märkligt att jag ens orkade, med tanke på att jag låg i migrän hela dagen igår. Och inte nog med det, min fläkt gav upp i förrgår kväll så vi drunknade nästan i fildamm. Hehe! Men goa Camilla på Borås nagelskola fixade fram en ny fläkt till mig under dagen så Håkan kunde åka och hämta den på kvällen. Tack igen fina du för hjälpen! 😀

Hur som helst – nu ska jag plocka fram lite fredagsmys till hjärtat och mig och sen ska jag kolla om det är något bra på tv ikväll. 🙂

Ha en jättefin fredagskväll alla och må så gott! På återseende i morgon igen.

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    Halloj Indra! Franskt med vitt glitter, det låter ju hur fräscht som helst. Det syns inte riktigt på bilden, men jag kan tänka mig att det är snyggt!
    Men utöver det: jag har på något sätt missat dina bröllopsbilder! Hur har jag lyckats med det? Iaf, så jag sökte reda på dem i din blogg nu och måste säga att du var bedårande vacker! Och vilken underbar tiara! Hoppas er dag var helt fantastisk! Ett försenat grattis till frun! 😀 😀

Kommentarer är stängda.