Allmänt

Mysigt besök idag. :-)

fikastund11

 

God kväll på er!

 

Jag försvann lite här på eftermiddagen igen. 🙂 Men jag är inte sjuk, jag fick bara ett oväntat och mycket trevligt besök i eftermiddag, av min systers kompis Miah och hennes kompis i sin tur, Madde. Jättegoa tjejer båda två! 😀 Jag vet faktiskt inte riktigt vad klockan var när dom kom, men strax efter fyra tror jag. Och lite före åtta kilade dom iväg för att hinna med bussen, så vi har suttit och pratat i flera timmar…haha! Och fikat förstås. 😀 Och tittat på naglar. 😉 Jag ska göra en uppsättning till Miah, så jag provade ut lösnaglar på henne. Jag hade egentligen tänkt göra gelénaglar på henne, men vi får vänta lite tills hennes egna vuxit ut någon millimeter till, så jag har något att sätta tippen på. Jag måste köpa nagelmallar nu, så jag kan bygga dem från början i stället för att använda tippar. Det är enklare när de egna naglarna är för korta. Inbillar jag mig i allafall. *s*

 

Hur som helst – det har varit en riktigt mysig eftermiddag. Och jag har fått gjort en hel del med naglarna tidigare idag också, så den här dagen känns produktiv och bra. 😛

Nu ska jag däremot inte vara det minsta produktiv. *s* Jag ska bara ligga och slappa framför tv’n och äta ostbågar. =))

Ha en fortsatt fin kväll alla, och på återseende!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...