Allmänt

Ljusen i takkronan dansar tango…eller nåt..*s*

stearinljus1

 

God morgon på er alla!

 

Då var det måndag igen, och en ny vecka. Jag är något trött idag efter att ha fått springa på hjärterummet hela natten, så jag har inte riktigt kommit igång här hemma än. Helst hade jag velat ligga kvar och sova, men jag har kommit till en period i mitt liv där det känns som om man sover bort livet. Jag vill upp på mornarna, göra nånting, inte bara ligga och sova bara för att jag kan.

Även om det är himla gött i mellanåt… 😉

 

Idag har vi i allafall tvättstugan klockan 10, så då vet jag vad jag håller på med fram till två. På grund av värmen den sista tiden, så har det blivit en hel del tvätt den  här gången – sängkläder, vanliga kläder och handdukar i drivor. Det tar nog sin lilla stund att tvätta idag, misstänker jag. =))

 

Vad blir det för väder idag då tro? Ja, just nu står termometern på 17 grader i skuggan, och det stiger sakta hela tiden. Så runt 20 grader kommer det säkert att bli. Jag ska flytta ut med laptopen till balkongen i stället, det är så himla mycket skönare att sitta där på morgonen än inomhus. 😀

Jahapp, då ska jag sätta igång att sortera tvätt och sen kör väl dagen igång. 🙂 Jag kanske skulle ta och byta ut mina ljus i ljuskronan också. Det ser ju något roligt ut där nu..*skratt* Mina ljus smälter alltid i sommarvärmen.

Ha en jättefin måndag alla och på återseende!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(3) kommentarer

  1. säger:

    haha, herregud! Något sånt har jag inte sett 😛

  2. säger:

    Hahahaha

    Hej vännen!!

    Hoppas att allt är bra med dig. Har haft så mycket att göra så jag har inte hunnit svara på dina kommentarer eller kommentera några inlägg. Det mesta har faktiskt fått stå åt sidan. Ett snabbinlägg då och då har jag dock slängt in så att ni inte tror att det är slutbloggat.

    Nu jobbar jag bara en vecka till sen får jag min efterlängtade semester och den behövs verkligen nu. Jag hoppas bara att detta underbara väder håller i sig, även om det får ljus att krokna 😉

    Nu måste jag jobba vidare men sköt om dig och lilla Loxy gubben så hörs vi snar igen.

    Massor av kramar

  3. säger:

    Hahaha! Det där såg ju för himla roligt ut. 😀 Ha det gött i värmen!

Kommentarer är stängda.