Allmänt Naglar Skönhet & hälsa

Lite nagelpyssel och annat smått… ;-)

minnallenatti1

 

Kikar in under slutet av filmen vi tittar på och säger god natt till er alla. Jag har inte haft jordens roligaste kväll måste jag erkänna. Värmen idag blev en smula för mycket för min mage…sommarsjuka brukar det kallas tror jag. Jaja, jag ska inte gå in på några otrevliga detaljer…*skratt* Det är bara dags för mig att krypa i säng nu och hoppas av hela mitt hjärta att jag får sova i natt.

 

pinknailsme1

 

I går kväll fixade jag i ordning mina naglar igen, lite halvdant sådär bara, för att slippa se dem så tråkiga som de är just nu. Det var längesen jag lät dem växa ut långa, så jag funderar på om man kanske skulle göra det nu. 😀 Men jag testade i allafall ett av mina nya nagellack på dem i går, ett rosa lack av H&M’s eget märke. Jag vet inte hur hållbart det är, men det var enormt behagligt att lacka med i allafall. =)) Och för att förstärka sommarkänslan litegrann – några blommor och fjärilar på det rosa lacket. 🙂

Nu ska jag kika på det sista av filmen, Just like heaven, och sen är det dags för sängen för min del. Hoppas ni haft en riktigt skön dag alla och får sova gott i natt. På återseende i morgon bitti igen!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    tycker mig se en liten svart spindel på höger hands nagel?

Kommentarer är stängda.