Allmänt

Födelsedagssyster på besök i nagelrummet! :-)

nikki11

Hej därute i kvällen alla!

Hoppas dagen varit bra. Jag har precis blivit färdig med allt för idag, ätit en underbar middag som hjärtat lagade till medans jag fixade naglar och gjort mig i ordning för natten. Nu ska jag bara softa i soffan tills det är dags att ge sig för idag. Det blev turkosblå naglar med silver till lillasyster Nicole idag, likadana som hon gjorde sist hon var här, och nu på kvällen blev det en fransk uppsättning med turkos glitterrand, jättefräscht! 😀

nikki23

Det blev en mysig fika idag också, tillsammans med mamsen, Håkan och lillasyster – som egentligen fyller år i morgon – men eftersom jag har fullt upp hela morgondagen och inte hinner hälsa på henne då, så blev det tårta idag i stället. 😀 Det var denna tårta jag hade såna problem med igår, så det fick bli en hel del nödlösningar. *s* Men det var inget storslaget idag, bara en liten kul grej eftersom syrran ändå skulle komma hit och fixa naglarna. 🙂

nikki31

Jag har en svag aning om att varken mamsen eller Nikki hade någon större lust att vara med på bild idag..mamma med nyfärgat blött hår och Nicole i lånad gammal HD t-shirt efter en blöt promenad hit i regnet..hehe! Men här är gänget i allafall. 😛

Nåväl, nu ska jag slänga mig i soffan och göra ingenting. I morgon måste jag åka ner tidigt till skolan för att köpa en ny dammfläkt. Min egen gick sönder ikväll så jag var nästan dränkt i fildamm efter kvällens jobb. Får hålla tummarna för att det finns fläktar inne i lager.

Ha en mysig kväll nu alla vad ni nu ska hitta på, och sov så gott när det blir dags.

På återseende i morgon igen! 🙂

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...