Allmänt Naglar Skönhet & hälsa

Franskt och glitter… :-)

nailswhite

Hej på er därute alla!

Det är en riktigt blåsig dag idag, men inte alltför kall som tur är. Klockan är halv tolv och jag sitter just nu och väntar på min systers kompis som skulle varit här klockan 11 för att fixa naglarna, så jag ska snart ringa och höra så det inte har hänt henne något. 🙁 Jag blir alltid lite orolig när någon inte dyker upp eller hör av sig, och tror med en gång att något har hänt. Hispiga jag. 😉

I allafall, naglarna här ovan gjorde jag på söta Zandra härom dagen, och även om det syns ganska dåligt på fotot så ligger det en tunn vit glitterrand rakt över varje nagel, ett jättefint sätt att glamma till en fransk manikyr utan att det blir för mycket. 😀 Idag vet jag inte riktigt vad som står på nagelschemat så det får bli en överraskning även för mig. 🙂

Hoppas ni får en fin dag därute i höstvädret! Jag kikar in lite senare, men förmodligen inte förrän senare ikväll.

Må så gott alla!

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...