Allmänt

Saphira med sitt ägg… ;-)

saphiraeaster1

God morgon på er därute!

 

Jaha, idag skulle det ju vara kanonväder enligt vad vi läste på aftonbladets väder igår. Men det verkar inte gå att tolka vädret ens en dag framåt numera. Här är det i allafall mulet idag och bara lite drygt 5 grader. Men man kan ju alltid hoppas på att det spricker upp lite längre fram på dagen.

 

Hoppas ni hade en riktigt mysig påskafton igår. 😀 Vi avslutade kvällen med lite godis och annat gott framför tv’n och jag brydde mig faktiskt inte om att ställa mig i köket och diska igår kväll, så idag har jag typ 50 kg disk att ta hand om. *s* Men jag var fullt medveten om att det skulle bli mycket. Jag valde att lägga upp all mat i servisens skålar igår, även sillen och andra ”burksaker”, för även om jag långt ifrån alltid gör det, så tycker jag det är både finare och roligare att göra så, än att ställa fram orginalburkarna. Inte för att jag har något emot det, det är bara en egen grej som jag tycker är kul att göra. Men som sagt, man får betala priset dagen efter – i form av högar med extra disk… 😛

 

***

 

Men förutom disken så ska jag ta det riktigt lugnt idag och bara koppla av. Jag höll igång nonstop i köket igår, och jag har dessutom hållt igång ganska friskt hela veckan nu före påsk, med pyssel, bak och godistillverkning, så det kan nog vara smart att ta en liten vilodag. 😉

Jag ska ägna dagen åt att läsa ikapp mig på alla mina favvobloggar som jag har tvingats försumma de sista dagarna, och sen ska jag fixa lite med min systers blogg-grafik också. Så sysselsatt kommer jag nog att vara, även om det är en lugn sysselsättning. =))

 

Ha en jättefin dag alla, och må så gott! På återseende lite senare, kanske med lite pysseltips… 😉

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...