Allmänt

Familjedag i nagelrummet.. ?

D9CB71F1-52BC-4A1F-94B8-1D3CCC9C7483

Hej där ute på er!

Hoppas ni hade en riktigt mysig fredagskväll igår. ?

Själv fick jag en mer upptagen dag än jag hade en aning om på morgonen, och det enda jag kan skylla på är mitt eget dåliga minne. ?

Gymmet på morgonen förstås. Men på grund av min trilskande axel och arm så kan jag fortfarande inte träna någon styrketräning över midjan. Det blir mycket cardio nu, för det är typ det jag klarar av med armen. Inga höga belastningar. Ändå gör man ju dumheter hela tiden eftersom smärtan försvinner i mellanåt och då passar man på att göra saker man annars inte kan. Med följden att värken kommer tillbaka som ett brev på posten…ja, inte med Post Nord då förstås…??

I allafall bestämde jag mig för att fixa till mina egna naglar efter träningen och det tar ju sin lilla tid och sitta och göra naglar med ”fel” hand. Så när jag var klar hade jag förstås börjat känna den molande värken börja i armen. Men eftersom mamma fått vänta länge på att få sina naglar fixade och hon ändå råkade vara här, så tyckte jag att det var lika bra att göra hennes samtidigt, så vi fick det gjort liksom. Och så fick vi en mysig pratatund samtidigt. 

***

640A4A70-E497-4169-BB73-1366D10B6CC1

 ***

Då kom min underbara make in och gav mig en förtidig födelsedagspresent! ? En ny softshelljacka för stundande kallare tider som han beställt åt mig på Sportshopen i Grebbestad. Åhh vad jag älskar den! ?? Den fick förstås följa med ut direkt när vi skulle åka iväg och köpa sushi. ☺️

Då ringer telefonen!

Min brorsdotter Evelyn är på ingång, för sin bestämda nageltid. OMG! ? Av någon anledning hade det helt fallit ur mitt minne!

Men självklart tar man varje chans man får att få träffa ungarna som är sjukt upptagna numera, så Evve fick vänta hos farmor medan sushi inhandlades.

Sedan hade jag ett par mysiga timmar med vår stora tjej vid nagelbordet innan hon skulle ta bussen till ”Gården”. ☺️

Då var det dags för fredagsmys, med sushi, choklad och lite godis. Och JULMUST!! ?? Åhh, jag är överlycklig att den kommer så tidigt för det är nog en av mina stora passioner!

Ja, det var min fredag..till största delen tillbringad i nagelrummet. ? Idag blir det pyssel vid datorn, organisering av miljoner foton. Det lär ta några veckor att få ordning på allt jag har.

Men förresten, det var ju Kanelbullens dag i torsdags. Och jag bakade förstås. ? I nästa inlägg kommer ett recept på en underbart god kanelbullesockerkaka för er som inte har tid eller lust att stå och baka bullar nästa gång.

Ha en kanonfin lördag alla!

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...