Allmänt Naglar Skönhet & hälsa

Nya naglar och pics från i lördags! :-)

mynails11

God kväll på er alla!

Hoppas ni har haft en skön måndag. 🙂 Själv har jag haft en jättefin dag, med mysig höstpromenad tillsammans med mamma och vovvarna, roliga paket med nagelprylar i brevlådan och pyssel med mina egna naglar. Så numera är mina naglar rosa igen, det var faktiskt ganska längesen otroligt nog. 😛 Jag har gjort en kombination av tre olika rosa nyanser och silver, samma design som mina förra naglar i turkos och blått, men den här gången lade jag även sexkantiga dots i kanten för lite extra glitter. 😀

Nu har vi ätit en sen kvällsmat mamsen och jag, och hon ska stanna här i natt och hålla mig sällskap när hjärtat är på jobbet. I morgon håller jag tummarna för att det kommer fler roliga saker på posten. Jag har beställt massor av nagelprodukter på Ebay men ett av paketen har fastnat i tullen och jag vet inte riktigt hur jag ska lösa det. Dom vill ha en kopia på orderbekräftelsen, men varken jag eller tullen vet vad som är i paketet eftersom avsändaren är oläslig och jag har beställt över 40 olika produkter från olika säljare. Så det är inte helt lätt att försöka lista ut. Förhoppningsvis går det att lösa genom att dom öppnar paketet och talar om för mig i telefon vad det innehåller. Det är nog enda sättet för mig att få fram orderbekräftelsen. Får väl se om det löser sig i morgon.

Här kommer i allafall ett gäng utlovade försenade foton i från vår mysiga grillkväll i lördags. 😀 Det var verkligen en jättetrevlig kväll i goda vänners (och familjemedlemmars 🙂 ) lag och jag bara älskar vår lilla trädgårdstäppa där vi får plats lite fler än på gamla balkongen.

grillfest1

*

grillfest2

*

grillfest3

*

grillfest4

*

grillfest5

*

grillfest6

*

grillfest7

*

grillfest8

*

grillfest9

*

Och sist ut – en liten bild på min sjukt lyckade panna cotta som var grymt god! 😀 Nu är ju inte panna cotta den största efterrättsutmaningen kanske. *s* Men ibland har den en förmåga att skära sig, speciellt om jag gjort den med vit choklad i. Denna har smak av både vit choklad och vanilj och med hallon och riven vit choklad över.

grillfest10

*

Det var allt för idag. 😀 Nu ska jag hoppa i säng för i morgon ska jag upp klockan sex. Ha det bra alla och sov så gott när det är dags! På återseende i morgon igen!

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. säger:

    Vilka fina naglar och efterrätterna ser himla goda ut!

  2. säger:

    Vad mysigt ni ser ut att ha.
    Trivs ni bra i er nya bostad?

    Kram Helén

Kommentarer är stängda.