Allmänt

Nattblogging….

bloggnatt

Suck!

Det här är inte natten då jag välkomnar sömnlösheten, hur mycket jag än har att göra på datorn just nu.

Jag har legat i timmar och sett hur klockvisarna sakta men säkert förflyttat sig fram över natten och nu börjar de närma sig min ställda väckarklocketid. Jag måste få sova lite innan jag ska upp klockan sex, det är bara ett jättemåste! På ett sätt hade det nästan varit bättre om klockan redan varit sex nu, så jag får kliva upp, fixa allt, jobba ett par timmar och sen gå och lägga mig igen en stund. Men nu är det inte så, och att sitta uppe och slå ihjäl tid i flera timmar för att sedan komma igång – det är inte min grej längre.

Så nu ska jag nog plocka fram lite flingor och mjölk och knapra i mig för att stilla natthungern och sen ska jag göra ännu ett försök att få till nån slags överenskommelse med John Blund. 😉

Hoppas ni sover gott där ute alla och får en mysig och skön morgon när det är dags!

Förhoppningsvis på återseende då! 🙂

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...