Allmänt Inredning & design

En härlig dag i värmen! :-)

fika14

 

Hej hej därute alla!

 

Sorry att det inte blivit något bloggande tidigare idag. Jag har haft fullt upp sedan jag vaknade idag, vilket jag dessutom gjorde alldeles för sent, så jag har helt enkelt inte haft tid. Men i gengäld tänkte jag bjuda er på en riktigt fin bildsvit från idag. 😀 Håkan, Loxy och jag tog nämligen hojen ut för att hälsa på ett par vänner idag och har haft en jättemysig stund hos dem med fika och trevlig samvaro på deras härliga altan i värmen. 😀 Loxy och deras chihuahua Rocky har farit omkring i trädgården och busat, så lilleman är helt slut här nu. 

 

fika23

 

fika32

 

fika41

 

Loxy var med på hojen idag ja. 😉 Eftersom vi inte skulle åka så långt och vägarna dit vi skulle tillät en lugn körning så går det toppenbra att packa ner honom i hans ryggsäck. Håkan har den på ryggen och jag sitter bakom och håller koll. Men Loxy brukar rulla ihop sig i sina filtar i väskan och ser mest ut att sova när vi åker. Hehe! Han är van sedan valpålder att åka hoj, vår lilla coola kille. 😀

 

Men åter till vännerna som vi hälsade på idag. Med deras tillåtelse så ska jag bjuda er på en liten rundtur i deras hem, ett av de ljuvligaste hus jag har varit i. Kanske på grund av att hela inredningen är i den stilen jag bara älskar! Jag skulle kunna kopiera deras hem rakt av, det är ett som är säkert. *skratt* Huset är ett riktigt litet drömhus, ett lagom stort torp ute på landet, varsamt renoverat så att det numera är modernt men ändå med sin gamla charm kvar, och hela inredningen går i vitt.

Så varsågoda, här kommer lite bilder från detta vackra hem. Vi börjar i köket. Håll till godo! 🙂

 

fika6

 

fika7

 

fika8

 

fika9

 

fika10

 

fika111

 

fika121

 

fika131

 

fika141

 

fika15

 

fika16

 

Och så var vi tillbaka i köket igen. 🙂 Det ena badrummet var under renovering nu, så där fotade jag inte, men det var redan enormt fint därinne. Och på ovanvåningen finns även ett stort härligt allrum, öppet till nock där allt var vitmålat också. Men ljuset var inte bra därinne idag, så jag tog inga bilder där.

Men lägg märke till alla vackra och välplanerade detaljer, både vad det gäller t.ex. golvval, möbler, inredningsdetaljer och textilier m.m. Jag har genom foton sett en hel del av det här husets förvandlingar, och det var såå himla roligt att få se det i verkligheten idag. 😀

 

fika5

 

Tack Linda & Rickard för en jättetrevlig dag! 😀

 

blom18

 

Nu ska jag sätta på en kanna kvällskaffe och bjuda min sambo på nån god kaka. 😀

Ha en jättefin kväll alla, och på återseende!

 

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(4) kommentarer

  1. Linda säger:

    Tack själva! Det var kul att det äntligen blev av att ni komer och hälsade på =)

    Kram!

  2. Cherlindrea säger:

    Linda: Ja, det var verkligen på tiden. 😀 Vi får höras snart igen och ta en promenad med hundarna och fika. Kram!

  3. säger:

    Vackert hus med mycket vitt, det är fint!

  4. säger:

    Vilket underbart hus!

Kommentarer är stängda.