Allmänt Naglar Skönhet & hälsa

Lite shopping idag! :-D

blomsterhink11

 

Hej hej på er alla!

 

Efter en god natt har jag ägnat förmiddagen åt att beställa lite saker på nätet, bland annat en prenumeration på tidningen Naglar i Norden, en nageltidning som jag tänkt beställa hur länge som helst och nu blev det äntligen av. Längtar såå efter första numret! 😀

Jag hade tänkt fortsätta med mina stilettonaglar idag, men vädret är så himla härligt så jag har ingen lust att sitta instängd i arbetsrummet idag med en nailtrainer som enda sällskap. 😛 Jag ska kila ner till mamsen i stället, dricka lite kaffe på hennes härliga altan och låta lilleman springa i hennes trädgård en stund. 🙂

Förresten, jag har ju köpt ännu en sak idag. 😀

 

kapselmaskin2

 

En kaffekapselmaskin! 😀

 

Jag har velat ha en sån här länge, men inte tyckt det varit riktigt värt priset. Först en dyr maskin och sedan svindyra kapslar. Men idag när jag pratade med min goa farbror så fick jag ett oemotståndligt erbjudande som jag bara inte kunde motstå – en helt ny kapselmaskin för 300 spänn! 😛 Inte jordens bästa kvalitét kanske, men perfekt för oss att börja med och se om det är något för oss. Han fick den på köpet när han köpte en tv men hade redan en själv, så då fick vi köpa denna. Massa tack för det Göran! 😀

 

Nu ska jag slänga på mig nåt bekvämt och svalt och kila ner till mamsen och fika.

Ha en jättefin dag alla och på återseende senare!

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...