Allmänt

Håkan vid grillen…

grillning1

 

God eftermiddag på er alla söta! 😀

 

Vilket absolut underbart väder det har varit (och är fortfarande) idag! Håkan har haft en kanontur till Göteborg med våra vänner idag, och har precis kommit hem här och satt igång middagsgrillningen. Idag blir det kycklingfiléer med pommes frites, såå gott! 😀 Sen ska jag kolla om det är något bra på tv ikväll eller om man ska rota fram nån gammal bra dvd. Jag har lust att sätta mig i nagelhörnan en stund till också, och göra klart mina första stiletto-naglar, men vi får se om det blir av ikväll eller om jag sparar det tills i morgon.

Nu ska jag i allafall ta och kolla till vår pommes frites i ugnen och göra i ordning Sassies och Loxys middag. 🙂

Ha en fortsatt härlig lördagseftermiddag alla! Kikar in igen senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. så lite så haft en fin dag? 🙂

Kommentarer är stängda.