Naglar Skönhet & hälsa

Spetsiga stiletto-naglar! :-)

stiletto11

 

Hej hej ute i solskenet! 🙂

 

Sitter på balkongen och kikar runt lite på olika inspirationssidor med nageldekorationer. Jag har ägnat ett par timmar i nagelhörnan idag, och provat på att bygga Stiletto-naglar på min nailtrainer. 😀 Det var inte helt enkelt att få till så här i början. *s*

 

stiletto2

 

Stiletto-naglar är såå himla coolt tycker jag! Men det är troligtvis inte de enklaste naglarna att ha. 😛 Jag märker ju det nu när jag byggt dem på trainern. De behöver inte vara superlånga, även om det är lite grejen med de här naglarna. Men de är vassa! Spetsiga naglar som förmodligen har en förmåga att fastna lite överallt. Men det skulle vara tokroligt att prova det någon gång, till exempel för en festkväll eller liknande.

 

stiletto3

 

Man kan förstås göra Stiletto med vita tippar, alltså fransk manikyr, men jag tycker att fantastiska dekorationer och färger är det som är lite grejen med de här naglarna. 😀 Det finns dessutom en hel del utrymme att göra dekorationer på, ett faktum som inspirerar ännu mer.

 

stiletto4

 

Det här med Stiletto är enormt stort i USA just nu, och har varit ett bra tag. Men här i lilla landet lagom så har de inte slagit igenom så stort ännu. Svenskarna har alltid lite svårt för att ta till sig lite mer extrema saker, det ska vara praktiskt och lagom och enkelt. Det är lite synd tycker jag, för dekorerade naglar är som ett smycke. 😀

 

stiletto5

 

Självklart kan man inte ha superlånga spetsiga naglar om man till exempel jobbar i vården eller har något praktiskt arbete där långa naglar är ohållbart. Men jag rekommenderar er verkligen att prova på att ha vackert dekorerade naglar vid något festligt eller speciellt tillfälle någon gång. Jag vet inte hur många som har gjort naglar för första gången och som känt sig så extra fina. Självklart har jag även träffat på motsatsen, personer som det inte passade alls att ha långa naglar. Men längden är heller inte det väsentliga i detta, utan att naglarna är fina och välvårdade.

Avslutningsvis kommer här en liten video där ni kan se hur man bygger dessa spetsiga stiletto-naglarna. 😀
Vad tror ni – skulle ni våga prova på sådana här någon gång? 😉

 

 

 

Ovanstående naglar är inte mina jobb. Foton på mina egna kommer upp när jag är klar med dem.

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    Kul!

Kommentarer är stängda.