Naglar Skönhet & hälsa

Dagens nageljobb – Merjas franska med glitterkant :-)

nailbuild1

 

God kväll på er alla!

 

Nu har jag druckit en kopp efterlängtat te och ätit lite goa äggmackor som Håkan gjort i ordning till mig, och slagit mig till ro i soffan med Mumiens återkomst på tv’n och laptopen i knät. 🙂 Jag ska snart byta ut den till iPaden i stället, men jag ville gärna visa upp lite foton ifrån kvällen först. 😀

 

Som jag skrev tidigare så skulle en kompis, Merja, komma hit idag för att få gelénaglar. Hon hade sin söta dotter Isabell med sig och vi tog en fika allihop, även min mor som var här en sväng, innan vi satte igång i nagelhörnan.

Merja ville ha fransk manikyr med någon liten kul grej på, och Isabell föreslog en smal glitterrand i skarven mellan den vita tippen och nageln. Lila glitter valdes och blandades med gelé och sedan byggde jag in randen tillsammans med den vita kanten. Det blev faktiskt jättefräscht om jag får säga det själv. 😀

 

nailbuild3

 

nailbuild4

 

Även Merja ville ha rundade naglar, så nu har jag haft tur ett tag..haha! Eller otur kanske man ska säga, eftersom jag behöver öva på raka naglar. Jag får väl se om min syster vill ha sådana. Hon ska med som modell till skolan i morgon kväll och få en uppsättning naglar, och då är tanken att vi ska träna på det vi har svårast för. För min del blir det nog fransk manikyr och rakfilade naglar. 😉

Hur som helst så blev jag riktigt nöjd med kvällens jobb, även om jag åter igen hade velat haft upp en bättre höjdpunkt på naglarna. Men det blir bättre för varje gång, så det är bara att träna vidare. 😀  Nu är det bara att hoppas på att Merja blir nöjd med naglarna. 🙂

 

nailbuild2

 

Det har i allafall varit en riktigt mysig kväll med Merja och Isabell. 😀

Men nu ska jag slappa i soffan, glo på film och sen sova gott förhoppningsvis. I morgon är det en ny dag! 😛

Må så gott alla och ha en jättefin kväll och en god natt!

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(7) kommentarer

 1. Seppo säger:

  Merja var så nöjd ska du veta. Hon går och tittar på sina fina naglar hela tiden och ler 🙂
  Jag tycker med att det blev jätte bra, vad duktig du är Indra!!

 2. Virre säger:

  Ja jag håller med Seppo: Vad duktig du är Indra! De blev verkigen superfina! Jag vill också ha såna 🙂 Med en rosa glitterkant 🙂 Jag bokar in mig hos dig snarast! 🙂 KRAM

 3. säger:

  Wow, vad snyggt! Jag har inte sett en sådan design förut, men så är jag ju inte så insatt i nagelvärlden. Men det var jättesnyggt!! Bra jobbat!

 4. Cherlindrea säger:

  Seppo: vad roligt att höra! 😀 Jag är jätteglad att hon blev nöjd! 😀 Tack så mycket! 🙂

 5. Cherlindrea säger:

  Virre: Tack goa! Ja, det är bara att höra av dig när du vill komma hit och få en ny design. Öronen är bättre nu btw, tack för dina krya-på-dig-kramar. 😀 Massa gokramizar tbax! 🙂

 6. Cherlindrea säger:

  Elina: det är faktiskt första gången jag gör den. Jag har gjort den på lösnaglar tidigare men aldrig på byggda naglar. Det var kul att testa. Tyckte också det blev jättesnyggt så det var roligt. Tack så mycket! Kramar om!

 7. Mysig nagelhörna:)

Kommentarer är stängda.