Naglar Skönhet & hälsa

Dagens nageldekorationer!

naglar-deko4

 

Då var det dags för en liten paus igen. 😀

 

De här två dekorationerna gjorde jag igår, så dom är klara och torra. Men jag vet inte riktigt om jag är nöjd med den ena – den med guldränder.

Jag hade egentligen tänkt mig ett rutmönster med rhinestones i mellan, men jag har fortfarande inte beställt riktiga tunna penslar, så de här ränderna blev för breda för att det skulle passa med fler på nageln.

 

Hur som helst, den lila dekorationen gjorde jag med min andra lillasyster Tess i tankarna. 🙂 Hon har alltid varit en sucker för lila, så jag tänkte att hon kanske skulle tycka om något sånt här. 😀

Jag har använt ett starkt lila lack på ena delen, och ett ljusare lila med glitter i på tippen. Kanten är dekorerad med små vita skimrande pärlor som jag har fäst en och en till ett pärlband, och på den mörkare lila delen har jag fäst en blomma i pärlemorvitt.

 

Den andra dekorationen är enklare men tog ändå mest tid på grund av fel penslar.

Grunden är helt svart och de tre ränderna är målade med ett glitterlack i guld i tre lager. Guldränderna är även förstärkta med ett löst guldglitter och sen har jag förseglat allt med ett topplack med extra glans i.

 

Jahapp, det var dagens nageldekorationer. 😀

 

Nu ska jag återgå till mina göromål här. =)) Herman är mätt och färdig, så det kommer bilder på honom så fort jag har tagit några bilder. 😉

 

Ha en fortsatt fin dag alla!

 

rosabandet-resize1

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(6) kommentarer

 1. säger:

  hejhej nu har jag en frågestund på bloggen så kika gärna in och fråga något 🙂

 2. säger:

  ohh snygga naglar, saknar min förlängning nu när jag ser dina bilder =)

  ja, Ola var klockren på körslaget sen är ju Pontare lite grym med. ^^,

 3. säger:

  Dottern blev mäkta imponerad av din nagelkonst!
  Själv jobbar jag ju med ungar så långa naglar är något jag bara kan drömma om.
  Men vackert var det!

  Ha det gott!

  Flisan

 4. säger:

  Jättevackra naglar, syster. Speciellt den lila;) Allt som är lila är vackert för mig, även om det så handlar om en ficklampa. Synd att dessa vackra naglar inte går ihop med 20 hästar som skall skötas om, vedstapling och hag-byggen. Annars hade du haft mig att ”öva” på. (Tycker inte det ser ut att du behöver öva mer, förstås…) Nä, jag får nog ”nöja” mig med ögonfransförlängningen (jisses vilket långt ord)till helgen. Grannen, nere vid skogen (ny från Sthlm) skall försöka göra kariär i vår håla, och öva sig på mig.
  Men klart, nåt mindre lackigt på naglarna, som håller sig innanför bomullsvantar är mer än välkommet! 🙂 Och du också;)
  Kramisar

 5. säger:

  Hej vännen!
  Håller med din syster, behöver du verkligen öva mer? Super fint!!
  Skratta å gott när min dotter läste ditt inlägg över min axel och såg denna bild. Hon fråga om det var din hand. haha 😀 Så jag fick förklara att du håller på och övar på en övningshand.

  Hoppas att du får en bra dag idag!
  Kramar i massor

 6. säger:

  snygga naglar!
  vart har du köpt handen? 😀
  ha det bra !

Kommentarer är stängda.