Allmänt Naglar Skönhet & hälsa

En söndag i nagelrummet… :-)

blue-nailz-midnight1

***

Lite nagelpics så här på kvällskvisten. 🙂 Det är inte dagens naglar, som blev en fransk och en påfyllning på syrrans gröna från förra veckan. 🙂 Men de här har jag glömt att lägga upp här, lade dem bara på facebook. För er läsare som gillar naglar – ni vet väl att jag har en facebooksida – Indra’s konstnaglar & nageldesign? Där kommer senaste nytt, info och framtida tävlingar och utlottningar att komma upp efter hand. Bara att kolla in här och ”Gilla” sidan. 😀

***

blue-nailz-midnight2

***

De här naglarna gjorde jag på kompisen Jenny i torsdags. Hon ville testa heltäckande i stället för de vanliga franska med glitter, så det blev en kombination av midnattsblå, titaniumgrått och med blå blommor inbyggda i gelen. 🙂

Förutom nageljobben jag haft idag så har jag även ägnat en del av dagen åt att öva på att måla blommor med One stroke-tekniken. Det blir mer och mer handmålat på naglarna har jag sett, och det är ju så himla snyggt! Men inte helt lätt att lista ut på egen hand hur det ska gå till. You tube är guld värt såna här gånger. Så det är bara att öva, öva, öva! Till sist sitter det – förhoppningsvis. 😉 Får hoppas att jag inte är helt obildbar. Hehe!

***

I morgon däremot blir det till att öva fransförläning på mamma. 😀 Det är nog helt klart bland det svåraste jag har gett mig på, men samtidigt älskar jag ju pilliga saker så jag tycker det är hur kul som helst! 😀 Det gäller samma sak där – bara öva och öva! 😛

Men nu ikväll ska jag inte göra något annat än att sitta i soffan, glo på Wolfman och njuta av min Mars som ligger här på bordet och väntar på att bli uppäten. *S* Och så ska jag glädja mig åt det faktum att jag gjort ett kanonklipp idag! Jag har köpt en supersöt klänning, lite cocktail-stuk typ, i kanonskick, ser helt ny ut, för 20:- av en tjej på Borås loppis. 😀 Ska möta henne i morgon och få hem den, och även om den inte skulle passa så känns det som det inte är hela världen, då får jag väl ge bort den till någon. För 20 spänn kan man liksom ta den risken. 😉

***

Hoppas ni får en mysig söndagskväll nu alla och ha det så jättegott!

På återseende i morgon igen!

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...