Allmänt

Lördagsmorgon…

morgonnatur1

 

God morgon på er!

 

Hoppas ni har haft en god natt alla. Själv har jag faktiskt fått sova i natt, och det är jag förstås väldigt tacksam för. Jag känner mig mycket bättre i huvudet idag så jag hoppas det är över för den här gången.

Lördag idag då. Jag blir alltid helt förvirrad när helgdagar infaller mitt i veckan. Det känns som om det borde vara måndag nu, och så har den ”vanliga” helgen bara börjat. Skum känsla. *s* Men det är förstås jätteskönt för dem som jobbar. 😀 Det blir en riktig långhelg. Själv längtar jag mest efter att det ska bli vardag så att posten delas ut igen..haha! Jag vill ha mina sista nageldekorationer jag har beställt. 😛

 

Det blir nog en ”nageldag” idag appropå det. Jag har en hel del nytt att testa och för en gångs skull känner jag inte för att baka. 😉 Så nu ska jag bara fixa i ordning lite här hemma och sen ska jag parkera mig i min manikyrhörna. Får se om jag hinner bli klar med någon ny design idag.

Hoppas ni får en fin lördag därute vad ni nu ska hitta på. Jag återkommer lite senare.

Må så gott alla!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. säger:

    Slappa framför tv:n hela dagen medan gubben går i tvättstugan:)

  2. säger:

    Åh vad roligt att höra, jag kommer verkligen att fortsätta att läsa din med! Du tar mycket fina bilder också! ^^

Kommentarer är stängda.